18 d’octubre 2017 | <9ªL> Conselleria de Presidència

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:00h

Dia: dimecres, 18 d’octubre de 2017
Hora: 09.00 hores
Lloc: CEP Jaume Cañellas Mut  de Palma. Carrer de Gregorio Marañón, s/n, Palma

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, acompanyat del director general d’Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, inaugura dimecres a les 9 hores la Trobada de coordinadors/es  d’Escoles Infantils de Mallorca.   
 
Es tracta de la primera de les cinc Trobades previstes durant aquest curs. L’objectiu és compartir experiències i bones practiques, crear xarxa i millorar la coordinació entre centres i Conselleria.

 
2)11:00h

Actualització

Dia: dimecres, 18 d’octubre
Hora: 11.00 h
Lloc: ctra. Palma-Alcúdia, km 7,5, desv. camí de Son Ametler (Marratxí)
 
La consellera de Salut, Patricia Gómez, recorrerà les instal·lacions de l’Associació Síndrome de Down de les Illes Balears (ASNIMO) per conèixer de primera mà totes les activitats i serveis que ofereix l’entitat als seus usuaris. Acompanyaran la consellera el president d’ASNIMO, Juan Perera, i altres membres de la Junta Directiva.
 
3)12:00h

Dia: Dimecres, 18 d'octubre de 2017
Hora: 12.00 hores
Lloc: Conselleria d'Educació i Universitat. Carrer Ter, 16. 5ª planta.

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, acompanyat del director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, i de la directora de l'Institut per a la Convivència i l'Exit Escolar, Marta Escoda, presentaran les dades corresponents a la Memòria del curs 2016/17 del Convivèxit.
4)12:00h

Dia: dimecres, 18 d’octubre
Hora: 12 hores
Lloc: Estació de tren de Son Carrió
 
El vicepresident del Govern i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, i el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, visiten la nau de Son Carrió, propietat de Serveis Ferroviaris de Mallorca, on estan les instal·lacions de la Fundació Ferrocaib. Aquesta nau serà la seu del futur museu del ferrocarril de Mallorca, un projecte que es desenvoluparà amb fons de l’Impost de Turisme Sostenible. A més de Biel Barceló i Marc Pons, també hi assistiran el director general de Mobilitat i Transports, Jaume Mateu; el regidor de Medi Rural de l’Ajuntament de Sant Llorenç, Pep Jaume; i representants de la Fundació Ferrocaib: Leonardo Baldovino, Miquel Rigo, Pere Quetglas i Alfons Suàrez.
5)12:15h

Dia: Dimecres, 18 d'octubre de 2017
Hora: 12.15 h
Lloc: Sala Magna, Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques, C/ Palau Reial, 17. PALMA

La consellera Catalina Cladera i el director general de Funció Pública, Pedro J. Jiménez, compareixen després de la celebració de la Mesa sectorial de serveis generals de la funció pública de la CAIB. En l'ordre del dia de la Mesa hi figura la convocatòria d'oposicions a la funció pública de la CAIB en 2018
6)12:30h

Dia: Dimecres, 18 d'octubre
Hora: 12:30 h
Lloc: seu de l'Institut d'Estudis Baleàrics. C/ de la Protectora, 10. Palma

El director de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Francesc M. Rotger, participa de la presentació de la XVI Fira Internacional del Disc a Mallorca, que es durà a terme en el Palma Arena el 21 i 22 d'octubre, i que compta amb descomptes per als usuaris de Carnet Jove. L'acompanyaran el responsable de l'organització, Pere Terrassa, a més de Tomeu Gomila del cicle Women don't Wait, i alguns músics que participaran a l'esdeveniment, com el músic John Tirado de The Nash.
 
7)18:00h

Dia: Dimecres, 18 d'octubre de 2017
Hora: 18:00 h
Lloc: Sala 2, Centre de Cultura Sa Nostra, C/Concepció, 12. PALMA

La consellera Catalina Cladera participa a una taula rodona sobre el REIB, que organitza el Cercle d'Economia de Mallorca. El president del Cercle, Andreu Rotger, moderarà les intervencions.
8)20:00h

Dia: dimecres, 18 d’octubre
Hora: 20h
Lloc: Mercat gastronòmic San Juan. Carrer de l’Emperadriu Eugènia, 6 (S’Escorxador). Palma

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, assisteix al tast de vins solidari que organitza EnoMallorca en benefici d’AUBA, associació de dones afectades de càncer de mama a les Illes Balears. Es tracta d’una activitat emmarcada en la celebració, el dijous dia 19 d’octubre, del Dia Mundial de la lluita contra el càncer de mama.