10 juny 2017 | <9ªL> Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

Més de vuit-cents alumnes de dinou centres educatius d’Eivissa han participat en la sisena edició del concurs de dibuix “Ni un foc al bosc” NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Més de vuit-cents alumnes de dinou centres educatius d’Eivissa han participat en la sisena edició del concurs de dibuix “Ni un foc al bosc”

\ Avui s’han entregat els premis a sa Coma, en el marc de les activitats programades per al Dia Mundial de Medi Ambient
\ El dibuix guanyador serà la imatge del cartell de la campanya de prevenció d’incendis d’enguany a l’illa


Les dependències de l’Institut Balear de la Natura (Ibanat) a sa Coma, a Eivissa, han acollit avui la jornada de lliurament dels premis del sisè concurs “Ni 1 foc al bosc!”, en què els finalistes s’han pogut posar en la pell d’una brigada d’extinció i conèixer de prop els mitjans aeris.
 
Més de vuit-cents alumnes de 5è i 6è de primària i 1r de secundària de dinou centres educatius de l’illa han participat en la iniciativa, en la qual, com cada any, han col·laborat també els ajuntaments d’Eivissa. Els tècnics ambientals i els regidors de medi ambient de tots els ajuntaments d’Eivissa han escollit els deu millors dibuixos, cadascun del seu municipi. Posteriorment, entre aquests, tècnics d’Ibanat, tècniques d’espais naturals i educadores ambientals escollit el millor dibuix de cada municipi, per incloure’ls a postals de conscienciació, i el més adequat de tots per ser el cartell de la campanya de prevenció d’incendis de 2017. Enguany, com a novetat, també ha participat en la selecció dels dibuixos la pintora d’Eivissa Romanie Sánchez.
 
El dibuix triat per ser la imatge del cartell de la campanya de prevenció d’incendis de 2017 a l’illa és el de Sandra Ruiz Monfort, de 1r de l’institut d’educació secundària Son Serra. D’altra banda, s’han triat cinc dibuixos per a les postals de conscienciació.
 
Durant la jornada s’han lliurat els premis als guanyadors, que han consistit en una motxilla i un bidó, i un diploma a cadascun dels cinquanta finalistes.