LOGO CAIB
10 de juny de 2017Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

Més de vuit-cents alumnes de dinou centres educatius d’Eivissa han participat en la sisena edició del concurs de dibuix “Ni un foc al bosc” NNota Informativa

Més de vuit-cents alumnes de dinou centres educatius d’Eivissa han participat en la sisena edició del concurs de dibuix “Ni un foc al bosc”

\ Avui s’han entregat els premis a sa Coma, en el marc de les activitats programades per al Dia Mundial de Medi Ambient
\ El dibuix guanyador serà la imatge del cartell de la campanya de prevenció d’incendis d’enguany a l’illa


Les dependències de l’Institut Balear de la Natura (Ibanat) a sa Coma, a Eivissa, han acollit avui la jornada de lliurament dels premis del sisè concurs “Ni 1 foc al bosc!”, en què els finalistes s’han pogut posar en la pell d’una brigada d’extinció i conèixer de prop els mitjans aeris.
 
Més de vuit-cents alumnes de 5è i 6è de primària i 1r de secundària de dinou centres educatius de l’illa han participat en la iniciativa, en la qual, com cada any, han col·laborat també els ajuntaments d’Eivissa. Els tècnics ambientals i els regidors de medi ambient de tots els ajuntaments d’Eivissa han escollit els deu millors dibuixos, cadascun del seu municipi. Posteriorment, entre aquests, tècnics d’Ibanat, tècniques d’espais naturals i educadores ambientals escollit el millor dibuix de cada municipi, per incloure’ls a postals de conscienciació, i el més adequat de tots per ser el cartell de la campanya de prevenció d’incendis de 2017. Enguany, com a novetat, també ha participat en la selecció dels dibuixos la pintora d’Eivissa Romanie Sánchez.
 
El dibuix triat per ser la imatge del cartell de la campanya de prevenció d’incendis de 2017 a l’illa és el de Sandra Ruiz Monfort, de 1r de l’institut d’educació secundària Son Serra. D’altra banda, s’han triat cinc dibuixos per a les postals de conscienciació.
 
Durant la jornada s’han lliurat els premis als guanyadors, que han consistit en una motxilla i un bidó, i un diploma a cadascun dels cinquanta finalistes.