17 maig 2017 | <9ªL> Conselleria de Salut

La consellera de Salut, Patricia Gómez, rep els representants de la Societat Espanyola de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La consellera de Salut, Patricia Gómez, rep els representants de la Societat Espanyola de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial

La consellera de Salut, Patricia Gómez, i el subdirector d’Atenció Hospitalària, Francisco Cárceles, s’han reunit avui amb José Iriarte Ortabe, vocal de la Societat Espanyola de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial (SECOM); Víctor Lasa Menéndez, cap del Servei de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de l’Hospital Universitari Son Espases, i Sergio Janeiro adjunt del servei.

Durant la trobada, Iriarte ha presentat l’activitat que du a terme l’entitat i ha convidat la consellera de Salut a participar en el Congrés Nacional de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial que tendrà lloc a Eivissa l’any 2018.

Així mateix, els representants de la SECOM han explicat la situació dels serveis de cirurgia oral i maxil·lofacial de les diferents àrees de Mallorca, Eivissa i Menorca.

Per acabar, Iriarte ha lliurat a la consellera de Salut la insígnia i el llibre blanc de la institució amb motiu del 50è aniversari de la SECOM.