4 gener 2017 | <9ªL> Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

Les herbes de Mallorca, el licor més emblemàtic de l'illa, objecte d’una publicació divulgativa NNota Informativa

Les herbes de Mallorca, el licor més emblemàtic de l'illa, objecte d’una publicació divulgativa

\ Els autors se centren en les singularitats i la versatilitat d’aquesta beguda a l’hora de ser emprada
\ L’objectiu és impulsar i contribuir al coneixement del producte amb una marca de qualitat

Les herbes són la beguda tradicional que representa indiscutiblement l’illa de Mallorca a tots els indrets del món. Per això, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha volgut aprofitar l’experiència del conegut químic Josep Maria Natta, juntament amb la de Josep Campins, Francisca Sánchez i Miquel Palou, per donar a conèixer les herbes de Mallorca a través dels Quaderns de Divulgació.
 
Els autors presenten les singularitats d’aquesta beguda, tant pel que fa a la composició com a la versatilitat a l’hora de ser emprada com a aperitiu, a la cuina o a la rebosteria. D’aquesta manera, es persegueix també contribuir a la difusió d’un producte amb una marca de qualitat emparada en una denominació geogràfica protegida. 
 
Amb aquesta publicació, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca pretén impulsar i contribuir al coneixement d’una de les begudes més emblemàtiques de la nostra comunicat: les Herbes de Mallorca.