18 maig 2016 | <9ªL> Conselleria d'Educació i Universitat

Balears comptarà amb la Facultat de Medicina el proper curs 2016/17 NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Balears comptarà amb la Facultat de Medicina el proper curs 2016/17

Així s'ha decidit a la Conferència General de Política Universitària celebrada avui a Madrid
Les Illes Balears comptaran a partir d’enguany amb estudis de Medicina. La Conferència General de Política Universitària ha acordat avui el nombre de places que oferiran les universitats espanyoles en el curs 2016/17, incloent les 60 places que conformaran la nova oferta de les Illes.

A la reunió han assistit el conseller d’Educació i Universitat, Martí March, i el director general de Política Universitària i d’Ensenyament Superior, Juan José Montaño.

Demà dijous, 19 de maig, a les 11 hores s’oferirà una roda de premsa per explicar les característiques d’aquests estudis a Son Espases.

Martí March ha manifestat la seva satisfacció després de la intensa feina de diferents departaments del Govern i de la Universitat per poder aconseguir la implantació d’aquests estudis el proper curs 2016/17.

A la Conferència, a banda de l’oferta general d’ensenyaments i places per al curs 2016/17 també s’ha tractat el projecte de Reial Decret pel que es regulen les avaluacions finals d’Educació Secundària i Batxillerat, les conegudes revàlides que preveu la LOMCE.

March ha reiterat l’oposició frontal del Govern de les Illes Balears a aquestes revàlides i la petició de la paralització de la seva aplicació. A més, també s'ha aprovat la designació de Juan José Montaño com a membre del Consell Rector de l'ANECA (Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y la Acreditación).