13 novembre 2015 | <9ªL> Conselleria de Serveis Socials i Cooperació

Consell de Govern: Aprovada la primera partida econòmica per a la remodelació i ampliació d’Es Pinaret CConsell de Govern

Consell de Govern: Aprovada la primera partida econòmica per a la remodelació i ampliació d’Es Pinaret

El Consell de Govern ha acordat autoritzar la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació a disposar d’una aportació extraordinària de 548.515 euros per finançar les obres de remodelació i ampliació del centre Es Pinaret.
 
Es tracta de la primera partida econòmica que es transferirà al Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears per engegar el procés de remodelació i ampliació del centre socioeducatiu.
 
Aquesta aportació extraordinària permetrà al Consorci iniciar la remodelació del mòdul Gregal d’Es Pinaret, que es correspon amb l’espai de contenció del centre socioeducatiu; redissenyar completament la llar actual, de manera que hi hagi tres espais diferenciats segons el perfil i les necessitats de la contenció, i donar solució així a un dels mòduls que presenta més necessitats.
 
A banda d’aquesta primera partida extraordinària, la Conselleria de Serveis Socials ha destinat 70.000 euros a prorrogar fins a finals d’any els contractes del personal de reforç (11 educadors i un psicòleg).
 
L’ampliació i remodelació d’Es Pinaret continuarà els anys 2016 i 2017, amb un pressupost de 2 milions d’euros.