LOGO CAIB
6 juny 2023 <10aL>Conselleria d'Afers Socials i Esports

El campament de la Victòria acollirà enguany prop de 10.000 infants i joves

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat


La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, amb la directora general d'Infància, Joventut i Famílies, Marta Carrió, i el director de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), Tià Lliteres, han visitat avui les instal·lacions del campament de la Victòria, a Alcúdia, i s’han reunit amb el personal per tractar l’inici de la temporada d’estiu.

En uns dies comença la temporada alta en el campament de la Victòria, que gestiona la Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de l’IBJOVE. El juliol és quan l’ocupació arriba sempre al seu màxim ple i enguany serà del 99,50 %. Però les instal·lacions ja fa setmanes que viuen la intensitat pròpia d’aquests dies previs a la temporada d’estiu.

Aquest estiu, fins a finals de setembre, per les instal·lacions hi passaran 9.998 infants i joves (abril 896, maig 2.406, juny 3.475, juliol 1.490, agost 1.182 i setembre 549), mentre que l’estiu passat varen ser 8.698, i que sumaran un total de 23.895 estades.

Calendari d’activitats

D’abril a juny han tingut lloc principalment les activitats per als centres educatius, al voltant d'un centenar.

És a partir de finals d’aquest mes de juny que comencen els campaments d’estiu, organitzats tant pel Consell de Mallorca (finals de juny i tot el juliol) com per diferents entitats de temps lliure educatiu, ja siguin esplais, escoltes, empreses de lleure educatiu, centres educatius, associacions juvenils, etc.

Les activitats de lleure educatiu que es duen a terme al campament de la Victòria promouen l’educació en valors i hàbits saludables en un àmbit d’educació no formal.