LOGO CAIB
24 gener 2023 Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura
Foto de noticia

L'IEB cerca oportunitats per als autors de còmic balears en el 50è Festival International de la Bande Dessinée d'Angoulême

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, participa en la 50a edició del Festival International de la Bande Dessinée d'Angoulême, el festival de còmic més important d'Europa que se celebra del 25 al 29 de gener a la ciutat francesa. Aquest festival està orientat principalment a la venda de còmics, però també té una secció professional en la qual se citen professionals del sector de tot el món: editorials, agències, autors i organitzadors d'altres festivals del còmic.

L'IEB presentarà el nou catàleg de còmic de 2023 i el programa de subvencions a editors estrangers que estiguin interessats a publicar obres de dibuixants de les Illes Balears. A més a més, disposarà d'un estand decorat amb imatges de llibres de còmic recents de Sebastià Cabot, Tomeu Seguí, Flavia Gargiulo, Francesc Grimalt, Loreto Aroca, Pato Conde i Pere Joan.

Estan programades reunions amb editorials especialitzades en còmic i novel·la gràfica del Canadà, el Regne Unit, França, Itàlia, Polònia, Països Baixos i els Estats Units.