LOGO CAIB
24 gener 2023 Conselleria d'Educació i Formació Professional
Foto de noticia

Educació i Ajuntament de Sóller es reuneixen per fer el seguiment de l’execució del conveni per la millora de les infraestructures dels centres públics del municipi

\La comissió de seguiment del conveni entre ambdues entitats s’ha reunit avui

\Educació invertirà més de 3’1 milions d’euros i l’Ajuntament redactarà els projectes necessaris

 

Avui s'ha reunit la comissió de seguiment del conveni entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'Ajuntament de Sóller, per a la realització de distintes obres de millora en les centres educatius públics del municipi.

Han assistit per part de la Conselleria el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, el gerent de lIBISEC, Miquel Coll i tècnics de l'IBISEC, i per part de l'Ajuntament, la regidora d'Educació, Andrea Pomar i tècnics de l'ajuntament de Sóller.

A la reunió s'ha revisat la situació de l'execució del conveni que es va signar el 2019 i prorrogar el 2022, amb el compromís per part de la Conselleria d'invertir un total de 3.186.000 € en els centres del municipi, mentre que l'Ajuntament s'encarregaria de la redacció dels projectes d'obres quan fossin necessaris per a executar les actuacions.

La reunió ha transcorregut en un clima de cordialitat i col·laboració, i ambdues administracions han reafirmat la voluntat d'accelerar l'execució de les actuacions previstes en el conveni, amb l'objectiu de millorar les infraestructures educatives del municipi.

Educació aportarà més de 3 milions d’euros per millorar els centres de Sóller

En aquests moments, de les actuacions previstes s'ha executat la substitució de les fusteries del CEIP Es Puig, amb un import de 315.530 €, el tancament del pati del CEIP Pere Cerdà, amb un import de 96.319 €, a més d'altres actuacions menors, i la Conselleria ja té redactat el projecte de la sortida d'emergència del CEIP Es Fossaret, que es contractarà properament i està redactant el projecte del gimnàs del CEIP Pere Cerdà, amb un pressupost inicial de 604.487 €.

Per la seva part, l'Ajuntament ha iniciat els tràmits per contractar la redacció del projecte de reforma, ampliació i dotació d'equipaments de la cuina de l'IES Guillem Colom Casasnovas. A fi de prioritzar les actuacions que s'han de fer a l'institut, properament es durà a terme una reunió entre l'Ajuntament, la Conselleria d'Educació i Formació Professional i la direcció de l'institut.