LOGO CAIB
23 març 2023 <10aL>Conselleria d'Afers Socials i Esports

Afers Socials i Esports continua incrementant, ara fins als 200.000 euros, els ajuts per a l'organització d'esdeveniments esportius d'alt nivell

Foto de noticia

\ És un increment, de 50.000 euros, superior al del 2022

\ N’estan excloses les entitats patrocinades per cases d'apostes o sales de joc

La Conselleria d'Afers Socials i Esports, a través de la Direcció General d'Esports, convoca ajuts de 200.000 euros per a l’organització d’esdeveniments esportius d’alt nivell per a federacions esportives, delegacions territorials de les federacions esportives espanyoles i clubs esportius de les Illes Balears per a 2023. Aquest import representa un increment que any rere any no deixa d’augmentar: enguany són 50.000 euros més que el 2022, quan l’import va ser de 150.000 euros i que ja suposava un increment de 40.000 euros.

Per quarta convocatòria consecutiva, en queden excloses les entitats que rebin algun tipus d’ajut o patrocini d’empreses de cases d’apostes o de sales de joc, independentment de si aquest ajut s’utilitza o no per a cobrir les despeses de l’esdeveniment que sigui objecte de subvenció.

L’objecte de la convocatòria és donar suport als projectes d’especial rellevància que incideixin en la promoció de l’esport d’alt nivell mitjançant l’organització d’esdeveniments esportius a les Illes Balears.

El termini per presentar les sol·licituds és fins al 25 d'abril, després de la publicació de la convocatòria avui en el BOIB.