26 maig 2023 <10aL>Conselleria d'Educació i Formació Professional

Èxit de participació a la Trobada d'alumnat promotor de la convivència i el benestar a Eivissa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

\ Hi han participat 11 centres i un total de 150 alumnes d’Eivissa

\ Aquestes trobades es realitzen cada curs i a cada una de les illes

\ La mediació entre alumnes és una eina preventiva estesa a molts de centres educatius de les Illes Balears que funciona des de fa anys

 

La directora de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar, Convivèxit, Aina Amengual, ha participat avui a la Trobada d'alumnat promotor de la convivència i el benestar que ha tengut lloc a Eivissa, a la seu de la UIB de l'illa.

La mediació entre alumnes és una eina preventiva estesa a molts de centres educatius de les Illes Balears que funciona des de fa anys. La intenció de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar és promocionar aquesta eina i la resta de pràctiques restauratives que milloren la convivència i fan prevenció de la violència. 

Durant el transcurs de la jornada d’avui s’han realitzat diferents tallers i el lliurament dels diplomes a l'alumnat participant han donat per tancada aquesta trobada a l’illa d’Eivissa. Les diferents activitats programades serveixen per compartir i reflexionar sobre les iniciatives impulsades per aquest alumnat als centres.

La Conselleria d’Educació i Formació Professional, mitjançant l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar, Convivèxit, ha organitzat les Trobades d’alumnat promotor de la convivència i el benestar 2023 amb l'objectiu de fer públic l’agraïment a la implicació d’aquests alumnes a la tasca de la mediació, compartir experiències, crear xarxes de col·laboració entre els centres, així com facilitar el contacte entre mediadors.  

La primera jornada es va celebrar dia 2 de maig a Mallorca i el pròxim 2 de juny tendrà lloc la trobada a Menorca. 

Es pot consultar més informació sobre aquest tema a la web de Convivèxit.