LOGO CAIB
20 d’abril 2023 Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

«La llengua camina» oferirà noves oportunitats per compartir la llengua NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

«La llengua camina» oferirà noves oportunitats per compartir la llengua

Les activitats es faran durant els mesos d’abril i maig

La Direcció General de Política Lingüística ha organitzat noves activitats en el marc de «La llengua camina», una iniciativa que forma part de la campanya «Mou la llengua». L’objectiu és fomentar l'ús de la llengua catalana a través d’excursions. Les activitats es duran a terme a diferents indrets de les Illes Balears els mesos d’abril i maig. 

L’edició anterior, que es dugué a terme arreu de l’arxipèlag entre els mesos de gener i març, comptà amb la participació de prop de tres-centes persones, tant catalanoparlants com parlants d’altres llengües que volen aprendre la llengua pròpia de les Illes Balears.

L’objectiu de «La llengua camina» és crear espais de socialització en què participin catalanoparlants i persones que volen practicar la llengua catalana. L’activitat està pensada per generar contextos i situacions en què els aprenents estiguin en contacte amb el català i puguin practicar-lo en un entorn amable, sense que els interlocutors canviïn d’idioma innecessàriament.

Les excursions serveixen també per donar a conèixer elements del patrimoni natural i cultural de les Illes Balears. Totes les activitats són gratuïtes i compten en la majoria de casos amb un servei d’autobús per anar fins al punt d’inici de la ruta o per tornar des del punt final. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció i per perfil de parlant (catalanoparlants i aprenents de la llengua catalana). 

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden dirigir al web moulallengua.cat.