LOGO CAIB
7 febrer 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per demà PPrevisions

Previsions per demà

Actes programats

1)10:00h

MESA DIRECTORS

Dia: dimecres, 8 de febrer de 2023
Hora: 10 hores
Lloc: sala de juntes de la Conselleria (carrer del Ter, 16. Planta 5ena)

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, ha convocat la reunió de la Mesa de Diàleg Permanent amb els Directors i les Associacions de Directors aquest dimecres, 8 de febrer de 2023, a les 10 hores. A la reunió també assistirà el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante. A l'ordre del dia es troba la Proposta de Reglament de funcionament de la Mesa, les propostes d'incorporació com a membres de la Mesa d'exdirectors com a personalitats de reconegut prestigi i l'anàlisi i propostes de millora per al curs 2023/24 sobre el currículum, avaluació i aplicació de la LOMLOE.

2)11:00h

CONSTRUCCIÓ HABITATGE PÚBLIC A MENORCA

Dia: dimecres, 8 de febrer de 2023
Hora: 11 h
Lloc: Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Lluís (Pla de sa Creu, s/n)

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, i la batlessa de Sant Lluís, Carol Marquès, signen el conveni a través del qual el consistori cedeix sòl de titularitat municipal a l’IBAVI  per a la construcció d’una promoció d'11 HPP a Sant Lluís.

En el mateix acte, al qual assistiran la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, la gerent de l’IBAVI, Olvido Terrassa i l’arquitecte de l'IBAVI, Carles Oliver, es presentaran els detalls de la promoció.

Posteriorment, hi haurà una visita al solar. 

3)11:00h

HABITATGE SUPERVISAT

Dia: dimecres, 8 de febrer de 2023
Hora: 11h
Lloc: Habitatge al carrer Perez Galdós, 2er pis, Inca

Aprofitant que s'ha obert el primer habitatge supervisat per a persones amb diagnòstic de salut mental del Raiguer, la consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago; el director general de dependència, Gori Molina; el president del Patronat de la Fundació Es Garrover i batle d'Inca, Virgilio Moreno i el gerent de la Fundació Es Garrover, Pere Quetglas, visiten l'immoble on ja hi viuen 10 usuaris.

4)11:00h

RESERVES EN LÍNIA ZONES D'ACAMPADA
Dia: Dimecres, 8 de febrer
Hora: 11h
Lloc: Zona d'acampada Sa Font Coberta. Lluc (https://goo.gl/maps/pqePVjW9uzycJ6CeA)

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el gerent de l'Institut Balear de la Natura (IBANAT), Joan Ramon, presentaran el nou sistema de reserves en línia per a les tres zones d'acampada que gestiona l'IBANAT.

5)11:00h

QUART PLA DE FOSSES

Dia: dimecres, 8 de febrer
Hora: 11.00
Lloc: Sala de premsa de la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica (Polígon de Son Castelló Plaza de Son Castelló 1)

El secretari autonòmic de Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern, Jesús Jurado, i el director general de Memòria Democràtica, Marc Andreu Herrera, expliquen en roda de premsa l'inici dels treballs d'exhumacions del Quart Pla de Fosses i Memòria Democràtica 2022-2023 del Govern, així com un calendari aproximat de les pròximes intervencions.

 

6)15:30h

INAUGURACIÓ CURS

Dia: dimecres, 8 de febrer de 2023
Hora: 15.30 hores
Lloc: CIFP Juníper Serra (camí de Son Cladera, 20. Palma)

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, inaugurarà el curs d'Especialització de Manteniment de vehicles híbrids i elèctrics al CIFP Juníper Serra. Aquest curs s'ofereix per primera vegada a Balears i té una durada de 650 hores.