16 maig 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)11:00h

OFRENA A LA MARE DE DÉU DE LLUC

Dia: dijous, 16 de maig

Hora: 11.00 h

Lloc: Acolliment del Santuari de Lluc

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, participarà en l’ofrena a la Mare de Déu de Lluc, organitzada per la Federació d’Associacions de Persones Majors de la Part Forana a l’Acolliment del Santuari de Lluc.

En arribar-hi, Margalida Prohens serà rebuda pel president de la Federació, Joan Bibiloni; el batle d’Escorca, Antoni Solivellas, i el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, entre altres autoritats.

L’acte començarà amb una actuació dels Blauets de Lluc i ,tot seguit, la presidenta lliurarà una senalla amb productes de neteja i aliments per a nadons. Després de les paraules de les autoritats assistents, tindrà lloc la celebració de l’eucaristia, oficiada pel bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)19:10h

FÒRUM ANUAL TALEÑT 2024

Dia: dijous, 16 de maig

Hora: 19.10 h (hora prevista d’intervenció)

Lloc: Teatre Reial de Madrid (plaça d’Orient, Madrid)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, participarà aquest dijous en el fòrum anual Taleñt 2024, que tindrà lloc al Teatre Reial de Madrid.

En aquest fòrum, la presidenta Prohens intervindrà en la taula de debat «El talento infinito en cada rincón de España», juntament amb les presidentes i presidents autonòmics de Cantàbria, Aragó, Extremadura i Astúries. L’acte serà moderat pel fundador de Trivu i impulsor del projecte, Pablo González, i es podrà seguir a través de la pàgina web https://somostalent.es

En acabar, la presidenta del Govern assistirà a la cloenda institucional del fòrum Taleñt 2024, a càrrec d’Alberto Núñez Feijoo.  

Hi haurà cobertura gràfica oficial.