19 maig 2024 Conselleria d'Educació i Universitats

Demà s’obre el procés d’admissió per als alumnes de segon cicle d’educació infantil, primària i ESO del curs 2024/2025 NNota Informativa

Demà s’obre el procés d’admissió per als alumnes de segon cicle d’educació infantil, primària i ESO del curs 2024/2025

El termini per presentar les sol·licituds és des de demà fins al 28 de maig, ambdós inclosos

El tràmit es pot fer de manera telemàtica al web del Govern de les Illes Balears

A partir de demà dilluns i fins al 28 de maig, ambdós inclosos, està obert el procés d’admissió als centres públics i concertats de les Illes Balears per als alumnes del segon cicle d’educació infantil, primària i ESO per al curs 2024/2025.

Les famílies dels infants de 3 a 6 anys que han de començar el segon cicle d’educació infantil poden realitzar el tràmit d’admissió de manera telemàtica a través del web del Govern de les Illes Balears, a l’apartat d’Ajudes i Tràmits.

De la mateixa manera, els alumnes de la resta de cicles educatius, a excepció de Batxillerat, poden demanar un canvi de centre, si ho desitgen i sempre que hi hagi places disponibles, també de manera telemàtica entre avui i el 28 de maig.

El 12 de juny es publicaran els llistats provisionals d’alumnes admesos als centres i s’obrirà el període per poder fer les reclamacions oportunes entre el 13 i el 17 de juny. Les llistes definitives es faran públiques el 21 de juny.

Una vegada obtinguda la plaça, les famílies han de finalitzar el procés de matriculació de manera presencial allà on l’alumne hagi obtingut la plaça escolar entre els dies 24 i 28 de juny en els casos del segon cicle d’educació infantil i educació primària, i entre els dies 26 de juny i 5 de juliol en el cas dels estudiants d’ESO.

Pel que fa als alumnes de batxillerat, la presentació de sol·licituds començarà el 20 de juny i estarà obert fins al 26 de juny. El procés de matriculació es durà a terme des del 16 fins al 18 de juliol.