23 maig 2024 Conselleria d'Educació i Universitats

El conseller d’Educació i Universitats finalitza les visites a tots els centres públics d’Eivissa NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El conseller d’Educació i Universitats finalitza les visites a tots els centres públics d’Eivissa

Antoni Vera acaba avui amb el recorregut pels centres de l’illa amb l’objectiu de recollir les demandes i necessitats per incorporar-les al nou Pla d’Infraestructures

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, acaba avui les visites als centres educatius públics de l’Illa d’Eivissa. L’objectiu d’aquestes visites és recollir les demandes i necessitats dels centres educatius de primària i secundària per tal d’incorporar-les al nou Pla d’Infraestructures que s’està enllestint.

El conseller, que ha estat acompanyat del director territorial d'Educació a Eivissa i Formentera, Juan Álvarez, visita avui el CEIP Es Vedrà de Sant Josep de sa Talaia, el CEIP Cervantes, el CEIP Buscastel, el CEIP Santa Agnès, el CEIP Sant Mateu de Baix de Sant Antoni de Portmany i el CEIP Sa Graduada d'Eivissa. Ahir va visitar el CEIP Labritja de Sant Joan de Labritja.

Està previst que a principis de juny, el conseller també completi les visites a tots els centres públics de Menorca i de Mallorca. El conseller ja visità tots els centres de l’Illa de Formentera l’estiu passat.

Per redactar el nou Pla d’Infraestructures es tenen en compte les demandes dels centres educatius, valorant la urgència de les actuacions i amb la premissa de donar resposta al màxim nombre de sol·licituds i centres educatius. Aquestes actuacions permetran que els centres educatius de les Illes Balears puguin oferir un entorn adequat als alumnes.