22 maig 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:15h

VISITA CENTRES DE SALUT

Dia: dimecres, 22 de maig

Hora: 9.15 h

Lloc: Centre de Salut d’Artà. C/ Hospital, 3 (Artà)

La consellera de Salut, Manuela García, visita els centres de salut d’Artà, Capdepera i Son Servera. La consellera de Salut estarà acompanyada pel gerent d’Atenció Primària de Mallorca, Carlos Raduán i la subdirectora d'Atenció Primària i Atenció a les Urgències Extrahospitalàries, Patricia Lorente.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges a la visita al centre de salut d’Artà, i en acabar es faran declaracions als mitjans.

2)13:00h

ESTUDIS DE MANTENIMENT D'EMBARCACIONS D'ESBARJO

Dia: dimecres 22 de maig 2024
Hora: 13.00 hores
Lloc: CIFP Can Marines (carretera de Sant Carles, km 8)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, i la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, presenten els nous estudis de grau mitjà de Formació Professional de manteniment d'embarcacions d'esbarjo en règim DUAL intensiva al CIFP Can Marines. També assistiran a l'acte el director territorial d'Educació a Eivissa, Juan Álvarez, la batlessa de Santa Eulària des Riu, Maria del Carme Ferrer, i el president de l'Associació d'Indústries i Serveis Nàutics d'Eivissa i Formentera, Ramon van der Hooft, entre altres autoritats. Hi haurà atenció a mitjans.

3)18:00h

CONSERVATORI SUPERIOR EIVISSA

Dia: dimecres 22 de maig, 2024
Hora: 18.00 hores
Lloc: Conservatori Professional de Música i Dansa d'Eivissa i Formentera (avinguda d'Espanya, 15, Eivissa)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, i el director del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears (CSMIB), Felipe Aguirre, es reuniran amb els alumnes del Conservatori Professional d'Eivissa i Formentera que tenen intenció de continuar els seus estudis musicals superiors per donar a conèixer l'oferta formativa del CSMIB.