18 d’abril 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:30h

JORNADES D'UNAC

Dia: dijous 18 d'abril
Hora: 09.30 h
Lloc: Fundació Sa Nostra (Can Tàpera, 5. Palma)

La consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, inaugurarà aquest dijous la jornada per a professionals del sector que organitza la Unió d'Associacions, Centres i Federacions d'Assistència a Persones amb Discapacitat (UNAC). Entre d'altres actes, la jornada comptarà amb la ponència “Los Ochomiles de la Vida”, a càrrec d'Irene Villa, i una taula rodona amb Villa i Xavi Torres.

2)11:30h

PREMIS IEMPRÈNJOVE

Dia: dijous, 18 d’abril de 2024
Hora: 12.00h a 13.15h (s’atendrà als mitjans a les 11.30h)
Lloc: sala d’actes de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia (plaça de Son Castelló, 1, 07009 Palma)

 

El conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, assistirà als Premis Iemprènjove. Un total d’15 grups de Formació Professional de Grau Mig i Superior presenten els seus projectes als Premis Iemprènjove, guardons que reconeixen els projectes empresarials que creen els estudiants que participen en aquest programa de foment i suport a l’emprenedoria. Cada grup disposarà de dos minuts per presentar la cooperativa que han creat i després s’entregaran els premis als guanyadors.

El programa Iemprènjove està impulsat de manera conjunta per la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia i la Conselleria d’Educació i Universitats, tot coordinat per l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI).

3)16:30h

26È CONGRÉS PATOLOGIA DUAL

Dia: dijous 18 d’abril

Hora: 16.30 hores

Lloc: Palau de Congressos (carrer de Felicià Fuster, 2, Palma)

La consellera de Salut, Manuela García, participa a l’acte inaugural del 26è Congrés de Patologia Dual i 8è Congrés Mundial de la WADD.

4)17:00h

Av. des Camp Verd, núm. 4

JORNADA SOBRE IA A LES EMPRESES

Dia: dijous, 18 d'abril
Hora: 17 h.
Lloc: CentreBit Menorca. Av. des Camp Verd, núm. 4. Alaior

El secretari autonòmic d'Innovació i Societat Digital, Antoni Carmona, inaugura la jornada tecnològica «Adopció i ús de la Intel·ligència Artificial a les empreses», on es parlarà de com empreses amb seu a Menorca o relacionades amb l’illa de Menorca utilitzen la Intel·ligència Artificial, en els seus processos, productes o serveis.