20 juny 2024 Conselleria de Presidència i Administracions Públiques

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:45h

CONVENI HABITATGE SENCELLES

Dia: dijous, 20 de juny
Hora: 9:45 h
Lloc: Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat. Carrer La Palma, 4. Palma

La consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, i el batle de Sencelles, Joan Carles Verd, signen aquest dijous un conveni de col·laboració entre l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) i l’ajuntament per a la construcció d’una promoció d’habitatge de protecció pública al municipi.

2)10:00h

PLE CONFERÈNCIA GENERAL DE POLÍTICA UNIVERSITÀRIA

Dia: Dijous, 20 de juny

Hora: 10.00 h

Lloc: Ca n'Oleo (carrer de l'Almudaina, 4 de Palma)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, i el rector de la UIB, Jaume Carot, faran una valoració dels acords del Ple de la Conferència General de Política Universitària del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, en relació amb les necessitats de nou professorat derivades de la implantació de la LOSU (Llei Orgànica del Sistema Universitari) i que no satisfan les necessitats de la UIB.

El conseller i el rector de la UIB estaran acompanyats en la seva compareixença davant els mitjans de comunicació pel director general d'Universitats, Recerca i Ensenyaments Artístics Superiors, Sebastià Massanet, i pel vicerector de Personal Docent i Investigador de la UIB, Antoni Bordoy.

3)16:30h

VISITA OBRES AMPLIACIÓ DEPURADORA DE SA POBLA

Dia: dijous, 20 de juny
Hora: 16.30 h
Lloc: Estació depuradora d’aigües residuals de Sa Pobla

El conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua, Juan Manuel Lafuente, i el director general de Recursos Hídrics, Joan Calafat, es reuniran amb el batle de Sa Pobla, Biel Ferragut, per conèixer com avancen les obres d’ampliació i millora del tractament de l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) del municipi mallorquí.

4)19:30h

20è ANIVERSARI DE VUELING A BARCELONA

Dia: dijous, 20 de juny
Hora: 19:30h
Lloc: Tibidabo, Barcelona

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, assistirà a la celebració del 20è aniversari de Vueling que es fa al Tibidabo, Barcelona.