21 juny 2024 Conselleria de Presidència i Administracions Públiques

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

-

Actes programats

1)11:00h

PRESENTACIÓ NOU CENTRE DE SALUT SON FERRIOL

Dia: divendres, 21 de juny

Hora: 11.00 h

Lloc: Instal·lacions provisionals del CS Son Ferriol dins el recinte hospitalari de Son Llàtzer (devora l'entrada d’hospitalització)

​El director general del Servei de Salut, Javier Ureña, acompanyat del gerent d’Àtenció Primària de Mallorca, Carlos Raduán; el setè tinent de batle de Mobilitat de l’ajuntament de Palma, Antonio Deudero; la subdirectora d’Atenció Primària, Patricia Lorente; el subdirector d’Infraestructures, Xisco Bosch i l’equip directiu del CS Son Ferriol visiten les instal·lacions provisionals del CS Son Ferriol on es trasllada l’activitat assistencial mentre es construeix el nou centre de salut.

2)12:00h

CONSELL DE GOVERN

Dia: divendres, 21 de juny

Hora: 12.00 h

Lloc: sala de premsa del Consolat de Mar i via xarxes i web del Govern

 

Compareixença en roda de premsa per donar compte dels acords del Consell de Govern. La roda de premsa serà presencial i es podrà seguir també per les xarxes socials i el web del Govern de les Illes Balears. Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 627495243, en què han d’indicar el nom del redactor o redactora i el del mitjà.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)13:30h

VISITA DEL VAIXELL ARCTIC SUNRISE DE GREENPEACE

Dia: divendres, 21 de juny
Hora: 13.30 h
Lloc: pantalà del Mediterrani del Port de Palma

El conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua, Juan Manuel Lafuente, i el director general de Costes i Litoral, Carlos Simarro, visitaran el vaixell Arctic Sunrise de Greenpeace durant la seva estada en el port de Palma del 21 al 23 de juny, com a part del tour 'Protegint els oceans', per a conèixer de primera mà els reptes als quals s'enfronten els oceans i el sector marítim.