LOGO CAIB
20 març 2023 Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

La Simfònica ofereix l’espectacle familiar Storm FX NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La Simfònica ofereix l’espectacle familiar Storm FX

L’Orquestra Simfònica Illes Balears oferirà aquest dijous, 23 de març, a les 19.30 hores, al Teatre Principal de Palma, l’espectacle familiar Storm FX, que comptarà amb la presentació de Nigel Carter, una projecció audiovisual de Susana Pacheco i la direcció musical de Manuel Hartinger. Les entrades ja estan a la venda per un preu de 10 euros (adults) i 5 euros (infants fins als 12 anys) a les taquilles del teatre o a la web de la Simfònica.

El programa mostra de quina manera la mateixa idea —el retrat orquestral d’una tempesta— ha inspirat a compositors de diferents èpoques musicals: Barroc, Classicisme, Romanticisme, Impressionisme i segle xx. El públic hi participarà, creant la seva pròpia tempesta sonora, i es veurà com els déus de la tempesta de diferents cultures i civilitzacions ajudaran els músics a sobreviure a l’adversitat meteorològica.

La Simfònica interpretarà fragments de la Simfonia núm. 6 de Beethoven, «L’estiu» de Vivaldi, Guillem Tell de Rossini, La mer de Debussy, Peter Grimes de Britten i Sota llamps i trons de Strauss.

A més del concert familiar, l’OSIB oferirà tres funcions escolars d’aquest espectacle: el 21 de març, a les 11 hores, i 22 de març, a les 10 i 11.30 hores. Una vintena de col·legis de Mallorca i un total de mil vuit-cents nins aproximadament gaudiran de l’espectacle.

Storm FX s’emmarca dins del programa “Educa” de l’OSIB dirigit al públic estudiantil i familiar. Els objectius principals són acostar el contingut musical al públic infantil, impulsar l’educació musical entre la joventut, aprofundir en els coneixements musicals i facilitar l’assistència a un concert per generar sinergies amb la societat.