LOGO CAIB
20 març 2023 Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

L'IEB organitza una formació gratuïta sobre la presentació de projectes artístics amb les expertes internacionals Celina Lunsford i Nadine Barth NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

L'IEB organitza una formació gratuïta sobre la presentació de projectes artístics amb les expertes internacionals Celina Lunsford i Nadine Barth

L'IEB organitza els dies 23 i 24 de març una formació gratuïta sobre el projecte artístic, dirigit a artistes visuals i fotògrafs professionals. Posa, a més, un focus especial en el dossier, el llibre d'artista i el fotollibre com a suport de presentació del projecte.

El taller l'imparteixen Celina Lunsford, directora artística del Fotografie Forum Frankfurt, i Nadine Barth, editora i gestora de projectes artístics de Barth Projects. A més, comptarà amb la col·laboració de l'artista visual Mònica Fuster, que presentarà alguns dels seus llibres d'artista.

Per a inscriure's s'ha d'enviar un correu a opencall@iebalearics.org, juntament amb una breu trajectòria i un portafolis en PDF amb una selecció dels projectes més recents i en curs.

El taller s'imparteix en anglès, per tant, cal tenir un coneixement bàsic de l'idioma per seguir la part teòrica i fer la presentació dels projectes.

Les jornades formatives coincideixen amb la celebració aquest dissabte de l'Art Palma Brunch, la inauguració de la temporada artística per part de l'Associació de Galeristes de Palma a la qual assistiran les expertes que participen en el taller. D'aquesta forma, el Govern atén la petició dels galeristes de convidar referents internacionals perquè coneguin el treball dels creadors illencs o que formen part de les propostes d'Art Palma.

A més, la formació impartida a les jornades ajudarà els artistes a l'hora de presentar els seus projectes per a les ajudes de creació d'arts visuals de l'IEB.