LOGO CAIB
20 març 2023 Conselleria d'Afers Socials i Esports

Informació en relació amb l’escrit de l’AAVIB sobre el certamen d’arts visuals d’Art Jove NNota Informativa

Foto de noticia

Informació en relació amb l’escrit de l’AAVIB sobre el certamen d’arts visuals d’Art Jove

En relació amb l’escrit de l’Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB) sobre el certamen d’Arts Visuals del Programa Cultural Art Jove, des de l’Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) es vol deixar clar que des de fa uns anys tots els certàmens que convoca Art Jove són biennals. Es convoquen cada dos anys per facilitar així una major participació i perquè així totes les disciplines hi estiguin representades. En el cas del d’arts visuals, es va convocar l’any passat i es convocarà el 2024.

A més, des de l’IBJOVE es vol deixar constància que es va citar en dues ocasions el representant de l’AAVIB, a petició seva per tractar diverses qüestions, qui no va assistir a cap de les dues reunions sol·licitades.

Per últim, en l’escrit de l’AAVIB s’assenyala que finalistes no varen assistir a l’acte de cloenda dels certàmens d’Art Jove 2022. Cada absència havia excusat la seva assistència i, per contra, en els actes individuals anteriors de cada certamen tots els finalistes hi havien assistit.