LOGO CAIB
20 març 2023 Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)11:00h

HABITATGE PÚBLIC VILAFRANCA

Dia: dilluns, 20 de març

Hora: 11.00 h

Lloc: c. de Migjorn cantonada amb c. del Molí Nou (Vilafranca de Bonany)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, juntament amb el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, assisteix al lliurament de les claus als adjudicataris de la promoció de 22 habitatges de protecció pública (HPP), del carrer de Migjorn 2, 4, 6 i 8, de Vilafranca de Bonany.

A l’acte també hi assistirà el batle del municipi, Montserrat Rosselló, i la gerent de l’IBAVI, Olvido Terrassa, entre altres autoritats.

Armengol, Marí i Rosselló pronunciaran unes paraules i després lliuraran la documentació i les claus a les persones adjudicatàries dels HPP.

En acabar, s’atendrà els mitjans de comunicació.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)12:30h

SALUT MANACOR

Dia: dilluns, 20 de març

Hora: 12.30 h

Lloc: passeig del Ferrocarril, 74 (Manacor)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, juntament amb la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, assisteix a la presentació del Projecte de construcció del centre de salut i servei d’urgències d’atenció primària (SUAP) Na Camel·la, a Manacor.

Armengol i Gómez estaran acompanyades pel batle del municipi, Miquel Oliver, i pel director general del Servei de Salut, Manuel Palomino, entre altres autoritats.

La presidenta del Govern clourà l’acte, després de les paraules del batle, de la consellera i de l’arquitecte Primitivo González, que explicarà el Projecte.

En acabar, s’atendrà els mitjans de comunicació.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.