5 març 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)10:00h

FIRA ITB 2024

Dia: dimarts, 5 de març

Hora: a partir de les 10.00 h

Lloc: International Congress Center, fira ITB

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, juntament amb el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzá, i altres autoritats de les Balears, participen en diversos actes prevists en la fira turística ITB 2024.

 

PROGRAMA

10.00 h Recorregut de la presidenta Margalida Prohens i el conseller Jaume Bauzá pels mostradors dels consells insulars de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera; dels ajuntaments, i dels coexpositors de l’estand de les Illes Balears (Halle 2.1, estand 103 i 103b).

10.30 h Presentació del Govern: «Noves estratègies turístiques de les Illes Balears» (a l’àgora de l’estand de les Illes Balears), en la qual participaran la presidenta Prohens i el conseller Bauzá.

12.15 h La presidenta del Govern rebrà el ministre de Turisme, Jordi Hereu, durant la visita que farà a l’estand de les Illes Balears.

15.15 h Presentació de la 7a edició del Mallorca Live Festival (a l’àgora de l’estand de les Illes Balears).

17.15 h Presentació: «L’ametla de Mallorca i el seu vincle amb l’illa. Agricultura».

19.30 h Esdeveniment: «Celebrating the Mediterranian way of life» (al Festsaal Kreuzberg, Flutgraben, 2), en el qual està previst que la presidenta del Govern pronunciï unes paraules.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.