27 maig 2024 Conselleria de Salut

Son Espases organitza la I Cursa Solidària per la Lluita Contra el Càncer Infantil NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Son Espases organitza la I Cursa Solidària per la Lluita Contra el Càncer Infantil

La Cursa Solidària pretén recaptar fons per a la recerca sobre el càncer pediàtric

La Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Son Espases organitza la I Cursa Solidària per la Lluita Contra el Càncer Infantil. Aquesta cursa solidària començarà a les 18.00 h del dissabte, 1r de juny, a la zona del Portitxol (Palma).

La Cursa té el lema «Els teus quilòmetres ens donen vida» i serà de cinc quilòmetres. L’edat mínima per participar-hi és de 18 anys. Mitja hora abans, es pot participar a la marxa solidària, que serà d’un quilòmetre i oberta al públic de totes les edats. La sortida serà a l’aparcament del Portitxol i el circuit transcorrerà en direcció a la Ciutat Jardí. Tothom que hi estigui interessat es pot inscriure clicant en l’enllaç següent: https://sportmaniacs.com/ca/services/inscription/carrera-solidaria-tus-kilometros-nos-dan-vida. L’organització també ofereix la possibilitat de col·laborar adquirint un dorsal solidari.

La Cursa tindrà lloc després del congrés de la Societat Espanyola d’Hematologia i Oncologia Pediàtriques (SEHOP). L’objectiu és recaptar fons per a la recerca en càncer pediàtric. Tots el fons es destinaran a la fundació sense ànim de lucre de la SEHOP, que té per objectiu desenvolupar i potenciar la recerca clínica d’aquesta especialitat mèdica i donar suport social als infants afectats pel càncer i les seves famílies.