14 juny 2024 Conselleria d'Educació i Universitats

Un total de 658 alumnes es beneficien enguany de les beques d’immersió lingüística de la Conselleria d’Educació i Universitats NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Un total de 658 alumnes es beneficien enguany de les beques d’immersió lingüística de la Conselleria d’Educació i Universitats

Un total de 658 alumnes de 6è d’educació primària i de 4t d’ESO es beneficiaran aquest estiu de les beques d’immersió lingüística en anglès, alemany i francès de la Conselleria d’Educació i Universitats.

Del 6è curs de primària, 424 alumnes tindran l'oportunitat de fer la immersió lingüística dins les Illes Balears, en un curs d’estiu en llengua anglesa. Pel que fa als estudiants de 4t d’ESO, els alumnes faran estades lingüístiques en anglès a l’estranger amb un total de 190 ajuts oferts, la qual cosa suposa un augment de gairebé un 28% respecte l'any anterior. Pel que fa a les beques disponibles per a programes d'immersió a Alemanya, s’han incrementat en un 17% i beneficiaran 34 estudiants. Les beques per a programes a França es mantenen en 10.

Enguany, la partida pressupostària destinada a aquestes beques d'immersió ha experimentat un augment del 14,2%, arribant a un total de 560.000 euros, fet que demostra un ferm compromís amb el foment de les llengües estrangeres entre els estudiants de les Illes Balears mitjançant programes com les beques d'immersió lingüística.

Enguany s’han rebut 1.489 sol·licituds, de les quals 1.055 han estat de 4t d’ESO i 658 de 6è de primària.