27 maig 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)11:30h

FESTIVAL BELLVER 2024

Dia: Dilluns, 27 de maig
Hora: 11:30 h
Lloc: Ca n'Oleo (c/arrer de l'Almudaina, 4. Palma)

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà; el secretari autonòmic de Cultura i Esports, Pedro Vidal; la gerent de l’Orquestra Simfònica Illes Balears, Cristina Martínez i el director titular de l’OSIB, Pablo Mielgo, presentaran en roda de premsa el tradicional cicle Festival Bellver 2024. Aquesta nova edició es compon per set concerts al Castell de Bellver, a les 21.30 h, entre el 14 de juny i el 7 d’agost de 2024, amb una programació on la lírica serà protagonista.

2)11:30h

Convocatòria modificada

NOVA HORA CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT DE FELANITX

Dia: Dilluns, 27 de maig

Hora: 12.15 h 

Lloc: Ajuntament de Felanitx (plaça de la Constitució, 1 Felanitx)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, i la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, signen un conveni de col·laboració per a la millora dels centres educatius del municipi. A l'acte també hi assistirà el Secretari Autonòmic de Desenvolupament Educatiu, Mateu Suñer.

Després de la signatura, s'atendrà als mitjans de comunicació.

3)12:00h

25 ANYS RESERVA MARINA FREUS

Dia: dilluns, 27 de maig
Hora: 12.00 hores
Lloc: Consell Insular d'Eivissa (av. d'Espanya, 49)

La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural commemora el 25è aniversari de la creació de la Reserva Marina dels Freus d'Eivissa i Formentera. Entre d'altres, a l'acte hi assistiran el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí; el director general de Pesca del Govern, Antoni Grau, i el director insular de Medi Rural i Marí d’Eivissa, Joan Marí. Durant la presentació es projectarà un vídeo per rememorar aquests 25 anys.

4)12:00h

PLANTA DE TRANSFERÈNCIA DE RESIDUS DE FORMENTERA

Dia: dilluns, 27 de maig
Hora: 12:00 h
Lloc: Consell Insular de Formentera (Pl. de la Constitució, 1. Sant Francesc Xavier)

El conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, i el director general d'Energia i Canvi Climàtic, Diego Viu, visiten la planta de transferència de residus urbans de Formentera per completar el tràmit d´autorització, acompanyats de la presidenta accidental del Consell de Formentera i consellera insular de Mobilitat i Gestió Ambiental, Verónica Castelló, i del vicepresident i conseller insular de Territori i Infraestructures, Javier Serra.