LOGO CAIB
30 març 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)10:30h

AUDIÈNCIA A SIEMENS ADVANTA

Dia: dijous, 30 de març

Hora: 10.30 h

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, rebrà en audiència al Consolat de Mar el CEO mundial de Siemens Advanta, Aymeric Sarrazin, el qual anirà acompanyat de Daniel Rui Felicio, CEO de Siemens Advanta Solutions GmbH; de Miguel Fernández, CEO d’Innovation Strategies, i de Catalina Darder, Business Development Manager d’Innovation Strategies.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)13:30h

MINISTRA DE TRANSPORTS A MENORCA

Dia: dijous, 30 de març

Hora: 13.30 h (inici reunió) i 14.00 h (roda de premsa)

Lloc: Consell Insular de Menorca (plaça de la Biosfera, 5. Maó)

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, es reuniran amb la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i altres autoritats insulars per tractar l’Obligació de Servei Públic (OSP) de les rutes aèries de Menorca.

Per part del Govern també hi assistiran el conseller d’Habitatge i Mobilitat, Josep Marí, i el director general de Transport Marítim i Aeri, Francisco Javier Ramis Otazua.

En representació del Consell Insular de Menorca, hi seran presents la consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez; el conseller insular de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera, Josep Juaneda; la consellera de Mobilitat, Montse Morlà, i la directora general de Promoció Turística, Laura Ruiz.

En acabar, a les 14.00 h, la ministra Sánchez, la presidenta del Govern i la presidenta del Consell Insular de Menorca explicaran en roda de premsa els detalls de la reunió.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

 

3)16:30h

NOVA PROMOCIÓ HABITATGES ES CASTELL

Dia: dijous, 30 de març

Hora: 16.30 h

Lloc: carrer del Pintor Vives, 1, Es Castell https://goo.gl/maps/xoSz8nTEwtV6kLdL8

 

 

La presidenta del Govern, acompanyada del conseller d’Habitatge i Mobilitat, Josep Marí, i la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, participaran en l’acte de col·locació de la primera pedra d’una nova promoció de 35 habitatges dotacionals públics al municipi des Castell de Menorca.

A l’acte també assistiran la batlessa des Castell, Juana Escandell; la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i la gerent de l’IBAVI, Olvido Terrassa, entre altres autoritats.

Després de les paraules de les autoritats i de les explicacions del projecte a càrrec de l’arquitecte Oriol Valls, es farà l’acte simbòlic de col·locació de la primera pedra.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.