13 juny 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)10:45h

REUNIÓ AMB FERIB I RESTAURACIÓ CAEB

Dia: dijous, 13 de juny

Hora: 10.45 h

Lloc: sala Premsa Conselleria d’Empresa Ocupació i Energia

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, juntament amb el conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, es reunirà amb membres de la Federació Empresarial de Restauració de les Illes Balears (FERIB) i de Restauració CAEB.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)12:30h

INAUGURACIÓ BOTIGA MAJORICA

 Dia: dijous, 13 de juny

Hora: 12.30 hores

Lloc: Via de Palma, 9 (Manacor)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, assistirà aquest dijous a la inauguració de la nova botiga de Majorica, a Manacor, on serà rebuda pel general manager de Majorica, Didier Grupposo, i pel director corporatiu de Majorica Internacional, Jean-Christophe Queyroux.

Margalida Prohens estarà acompanyada pels consellers d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, i pel batle de Manacor, Miquel Oliver, entre altres autoritats.

Durant la inauguració, està previst que la presidenta pronunciï unes paraules i, a continuació, es farà una visita per la botiga.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)19:00h

Actualització

NOVA CONVOCATÒRIA

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ «NORMOPATIES»

Dia: avui dijous, 13 de juny

Hora: 19.00 h

Lloc: Es Baluard Museu d’Art Contemporani

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, assistirà avui a la inauguració de l’exposició «Normopaties. Obres de la col·lecció Es Baluard Museu».

En arribar-hi, la presidenta Prohens serà rebuda pel director d’Es Baluard Museu, David Barro, i pel comissari de l’exposició, Carles Guerra. També hi seran presents el secretari autonòmic de Cultura i Esports, Pedro Vidal, i el representant de la Fundació d’Art Serra, Miquel Serra.

La presidenta Prohens visitarà l’exposició acompanyada de la resta de personalitats assistents.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

4)20:00h

NIT EDUCACIÓ

Dia: dijous, 13 de juny

Hora: 20.00 h

Lloc: Castell de Bellver

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, acompanyada pel conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, assistirà a la Nit de l’Educació d’Escola Catòlica de les Illes Balears, que es durà a terme aquest dijous al Castell de Bellver.

Margalida Prohens, que serà rebuda per la presidenta d’Escola Catòlica, Llúcia Salleras, pronunciarà unes paraules durant l’acte. Després, tindrà lloc l’actuació de Jaume Anglada.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.