20 maig 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:00h

FOMENT VENDA DIRECTA PRODUCTE LOCAL

Dia:
Dilluns, 20 de maig
Hora: 09:00 h.
Lloc: Bar Bodega Biniaraix (Plaça Concepció, 1)

Joan Simonet, conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, juntament amb el director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés, assisteixen a la primera trobada de l'Associació de Foment de la Venda Directa (AFOVENDI), que consisteix en una visita a una finca del barranc de Biniaraix i un tast de producte local.

La jornada consistirà en una excursió d'una aproximada pel barranc fins a la finca de producció d'oli Can Sivella, on es desenvoluparà tot l'esdeveniment.

S'atendrà als mitjans durant tota la jornada. Telèfon contacte: Vanessa Sánchez, 696 043 713

2)10:30h

VISITA CENTRES DE SALUT ZONA LLEVANT MENORCA

Dia: dilluns, 20 de maig

Hora: 10.30 h

Lloc:  Centre de Salut Verge del Toro

La consellera de Salut, Manuela García, visita els centres de salut Verge del Toro, Dalt Sant Joan i de Es Banyer. La consellera de Salut estarà acompanyada pel gerent de l'Àrea de Salut de Menorca, Bernardo Pax i la subdirectora d'Atenció Primària i Atenció a les Urgències Extrahospitalàries, Patricia Lorente.

García també es reunirà amb l’equip directiu de l’Hospital Mateu Orfila i els nous residents de l’Àrea de Salut de Menorca.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges a la visita al centre de salut Verge del Toro, i en acabar es faran declaracions als mitjans.

3)18:00h

HOMENATGE A LES DONANTS DE LLET MATERNA

Dia: dilluns, 20 de maig

Hora: 18.00 h

Lloc: Centre Cultural la Misericòrdia (entrada per la plaça del pati de l’Hospital)

La consellera de Salut, Manuela García, assisteix a l’acte d’agraïment a les dones que donaren llet materna durant 2023 organitzat per la Fundació Banc de Sang i Teixits. També es reconeixerà la tasca que fa la Unitat de Neonatologia de Son Espases per promoure la donació de llet materna.