LOGO CAIB
29 març 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)10:00h

OBRES DE CAPSA DE MÚSICA

Dia: dimecres 29 de març
Hora: 10.00 h
Lloc: carrer de Brotad, s/n, Palma  https://goo.gl/maps/xjrB6WMNzpBqGLq26

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, visitaran les obres del futur edifici de la Capsa de Música a Palma. Els acompanyaran el batle de Palma, José Hila; així com el gerent i el director de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Pere Malondra i Pablo Mielgo, respectivament, amb músics de l’Orquestra. 

Durant la visita a les obres de la Capsa de Música, l’arquitecte Diego Carreño explicarà els detalls del projecte. 

En acabar, es faran les declaracions als mitjans de comunicació. 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)11:30h

NOU AULARI CENTRE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA

Dia: dimecres 29 de març

Hora: 11.30 h

Lloc: Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (entrada per Gran Via Asima, 24B, per la porta principal de l’aulari de l’edifici)

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada de la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, assistirà a la inauguració del nou aulari del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears.

A l’acte assistiran també el director general d’Esports, Carles Gonyalons; el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante; el gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, Pere Joan March, i el director del Centre, Àngel Blanch.

Les autoritats assistents faran una visita per les noves instal·lacions de l’aulari, guiats per l’arquitecte encarregat del projecte, Santiago Fiol. Hi seran presents també representants de l’empresa constructora i del professorat del Centre.

En acabar, s’atendrà els mitjans de comuncació.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)15:30h

SIGNATURA IBAVI

Dia: dimecres, 29 de març

Hora: 15.30 h

Lloc: Sala de premsa. Can Botino (c. de Pere Tur, 1, Eivissa)

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, assisteix a la signatura d’un conveni entre l’IBAVI i l’Ajuntament d’Eivissa per a la cessió de sòl a l’avinguda d’Isidor Macabich.

Armengol, Marí i el batle d’Eivissa, Rafael Ruiz, signaran el conveni i, després, pronunciaran unes paraules.

També està prevista l’assistència de la gerent de l’IBAVI, Olvido Terrassa, entre altres autoritats.

En acabar l’acte, s’atendrà els mitjans de comunicació.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

4)16:00h

NOU IES EIVISSA

Dia: dimecres, 29 de març

Hora: 16.00 h

Lloc: sala de plens de l’Ajuntament d’Eivissa, Can Botino (c. de Pere Tur, 1, Eivissa)

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, assisteix a la presentació del projecte d’un nou institut d’estudis de secundària a Eivissa.

Durant l’acte, pronunciaran unes paraules la presidenta del Govern; el conseller d’Educació i Formació Professional; el batle d’Eivissa, Rafael Ruiz, i l’arquitecta del projecte, Carolina Moraleda, amb una projecció audiovisual.

A la presentació també es preveu l’assistència de la directora insular d’Educació a Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer, i del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, entre altres autoritats, com també de representants de la comunitat educativa d’Eivissa.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

5)17:00h

ESCOLA HOTELERIA EIVISSA

Dia: dimecres, 29 de març

Hora: 17.00 h

Lloc: seu de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears a Eivissa (Parc Insular de Serveis de sa Coma, carretera d’Eivissa - Sant Antoni, km 3,37)

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada pel conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela; el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, i el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, assistirà a la inauguració de la nova seu de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears a Eivissa.

A la inauguració també està prevista l’assistència del president del Consell Insular d’Eivissa, Vicente Marí; del rector de la Universitat de les Illes Balears, Jaume Carot, i del batle de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, entre altres autoritats.

Després del descobriment de la placa inaugural i dels parlaments oficials, tindrà lloc la taula rodona «Present i futur de la formació del sector de l’hoteleria a Eivissa».

En acabar la taula rodona, es farà un recorregut per les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears a Eivissa, guiada per les explicacions de la directora de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, Mariona Tugores, i pel futur director de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears a Eivissa, Julio Garrido.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

6)22:00h

INAUGURACIÓ CARTOGRAFIA DE L’IMAGINARI

Dia: dimecres, 29 de març

Hora: 22.00 h

Lloc: la Llotja de Palma

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, assistirà a la inauguració de la instal·lació immersiva «Cartografia de l’imaginari. L’Atles de Cresques Abraham».

També està prevista la presència de la directora general de Cultura, Catalina Solivellas; de la vicepresidenta del Consell Insular de Mallorca i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i de la directora del museu Es Baluard, Imma Prieto, entre altres autoritats.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.