LOGO CAIB
25 gener 2023 Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)10:00h

FP

Dia:dimecres, 25 gener
Hora:10 hores
Lloc:Seu de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, carrer del ter, 16, 5ª Planta. Palma

 

Dimecres, 25 de gener, els consellers d’Educació i Formació Professional, Martí March,  i el de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, acompanyats del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos i del director general Direcció General de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou, presenten el Congrés de Formació Professional de les Illes Balears que tendrà lloc els pròxims 27 i 28 de gener a la Fàbrica Ramis d’Inca.

2)10:30h

FONS EUROPEUS ECONOMIA CIRCULAR

Dia: Dimecres, 25 de gener
Hora: 10.30h
Lloc: Consell de Menorca. Plaça de la Biosfera, 5. Maó

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, i el conseller de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera del Consell de Menorca, Josep Juaneda, presentaran les subvencions per a Menorca en matèria d'economia circular finançades a través dels fons europeus NextGeneration EU.

3)11:00h

PACIENT ACTIU

Dia: dimecres, 25 de gener

Hora: 11.00 h

Lloc: Casal Ernest Lluch. c/ de la Rosa, 3. Palma

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, participa en un encontre entre les associacions de pacients i de persones cuidadores i el programa Pacient Actiu. L’acompanyarà Llúcia Moreno, coordinadora del programa Pacient Actiu, del Servei de Salut.  

4)11:00h

CENTRE DIA ARTÀ

Dia: dimecres 25 de gener
Hora: 11 h
Lloc: plaça de l’Ajuntament, 1, Artà

 

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el batle d’Artà, Manolo Galán, signen el conveni per ampliar el centre de dia del municipi per a persones grans en situació de dependència.

També hi assistirà el director general de Planificació, Equipaments i Formació, Juan Manuel Rosa.

5)12:20h

AL·LEGACIONS TRAMVIA PALMA

Dia: dimecres, 25 de gener de 2023  
Hora: 12:20h
Lloc: Sala de premsa Conselleria de Mobilitat i Habitatge (carrer de la Palma, 4)

El director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jaume Mateu i el regidor de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau fan balanç de les al·legacions que s’han presentat durant el període d’exposició pública del projecte bàsic del tramvia de Palma.