LOGO CAIB
29 març 2023 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

.  

Actes programats

1)09:30h

INVESTIGACIÓ EN SALUT

Dia: dimecres, 29 de març

Hora: 09.30 h

Lloc: sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, assisteix a la jornada de presentació de l’Estratègia de Recerca i Innovació en Salut de les Illes Balears 2023-2027. L’acompanyarà la directora general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació, Asunción Sánchez.

2)10:00h

FONS NEXT GENERATION RESIDUS

Dia: dimecres, 29 de març
Hora: 10 h
Lloc: sala de premsa de la Conselleria de Medi Ambient i Territori (c/ Gremi Corredors, 10. Polígon Son Rossinyol, Palma).

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, atendran els mitjans interessats abans de l'inici de la reunió per presentar la convocatòria per a 2023 de subvencions per al suport a la implementació de la normativa de residus a les illes Balears en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat amb fons Next GenerationEU. Els mitjans gràfics podran gravar imatges de l'inici de la reunió.

3)10:30h

CURS POLICIA LOCAL

Dia: 29 de març de 2023
Hora: 10.30 h
Lloc: seu de l'EBAP (c/ Gremi de Corredors, 10, 3r, polígon de Son Rossinyol, Palma)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, assisteix a l'acte d'inauguració de la 44ª promoció del Curs bàsic de capacitació de policial local. També hi assistiran la directora general de Funció Pública, Carmen Palomino i la directora gerent de l'EBAP, María del Carmen Iglesias.

 

4)10:30h

SOLARITZACIÓ APARCAMENTS

Dia: dimecres, 29 de març de 2023
Hora: 10.30h
Lloc: Western Park, a Sa Carretera Cala Figuera, Camí Porrassa, 2-22

El vicepresident del Govern i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, i el director general d’Energia i Canvi Climàtic, Pep Malagrava, visiten el projecte de solarització de l’aparcament del Western Park, que està a punt d’entrar en funcionament i faran balanç de l’estat de subvencions per a solaritzar aquests tipus d’espais.

Per part del Grup Aspro, hi assistiran el seu president, Juan Carlos Smith i el director Territorial Balears, Rafael Abraham. També hi assistiran, Ricardo Soto, director de Western Park i Emilio Herrera, director d’Aqualand s'Arenal.

 

5)11:00h

PANADES ME DE MALLORCA

Dia: dimecres, 29 de març
Hora: 11 hores
Lloc: Mercat de Santa Catalina (Plaça Navegació s/n, 07013, Palma)

La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, participa del jurat del I concurs de panades de me de Mallorca. Fins a 20 forns i pastisseries s'han inscrit per participar en aquest concurs, que té per objectiu promocionar el me de Mallorca, la rebosteria tradicional de Pasqua i posar en valor el col·lectiu de forners i pastissers de l'illa. 

El jurat, a més, està conformat per membres de l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears. 


 

6)11:00h

IBANAT AIGUA REGENERADA

Dia: dimecres, 29 de març
Hora: 11 h
Lloc: Depuradora de Mancor de la Vall. (C/ es pedregaret s/n).

El conseller de Medi Ambient i Territori, el gerent de l'IBANAT, Joan Ramon, i el gerent de l'Agència Balear de l'Aigua, Guillem Rosselló, presenten el primer dipòsit per a la lluita contra els incendis forestals que s'abastirà amb aigua regenerada.

7)11:00h

PRESENTACIÓ ASAEDE ILLES BALEARS

Dia: dimecres, 29 de març

Hora: 11.00 h

Lloc: Seu de CAEB. Carrer d’Aragó, 215 (Palma)

La consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, assistirà a la presentació de la comissió de socis de l’Associació Argentina d’Emprenedors, Directius i Empresaris a les Illes Balears (ASAEDE).

Sánchez es reunirà prèviament amb l’ambaixador d’Argentina a Espanya, Ricardo Alfonsín, que també participa en l’acte de presentació de l’associació.

8)12:00h

ESTRATÈGIA IA BALEARS

Dia: dimecres, 29 de març
Hora: 12 h
Lloc: Sala de juntes de Ca n'Oleo (C. Almudaina, 4. Palma)

 

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, presentarà a representants d'institucions i agents econòmics l'Estratègia d'Intel·ligència Artificial de les Illes Balears elaborada per la Direcció General de Modernització i Administració Digital en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears.

9)12:30h

MILLORES XARXA TIB CALA MILLOR 

Dia: dimecres, 29 de març 
Hora: 12:30 h 
Lloc: Parada TIB Cala Bona Nord 1 https://goo.gl/maps/ggc3p854Aa6U9uFy8

El director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jaume Mateu i la batlessa de Son Servera, Natalia Troya presenten els nous serveis i les millores que s’introdueixen a la xarxa TIB a la zona. 

També assistiran el director gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Maarten van Bemmelen, el tinent de batle i regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Son Servera, Sergio Valbuena, i la directora de la concessionària Sagalés-Caldentey, Francisca Caldentey. 

Programa de l'acte: A les 12.30h, el punt de trobada és a la parada Cala Bona Nord 1 on el bus elèctric híbrid realitzarà una càrrega ràpida amb el nou pantògraf i farà un breu recorregut (10 minuts) fins a la nova parada Cala Millor centre, on s’explicaran les millores que s’introdueixen en el servei: https://goo.gl/maps/Bdbm4X4KHuDhqTGC6