31 març 2023 <10aL>Conselleria d'Afers Socials i Esports

El centre de dia de Son Xigala estarà acabat abans de finals d'any NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El centre de dia de Son Xigala estarà acabat abans de finals d'any

La consellera Fina Santiago i el batle José Hila han aprofitat la presentació del Centre de Serveis Socials Municipals per visitar les obres que es fan

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el batle de Palma, José Hila, han aprofitat la jornada de portes obertes del nou Centre de Serveis Socials Comunitaris Bàsics de Son Xigala per visitar les obres del futur centre de dia, que el Govern està fent a la planta baixa de l’edifici. Han estat acompanyats del tinent de batle de Cultura  i Benestar Social, Antoni Noguera, i Catalina Trobat, coordinadora general de Benestar Social.

Les obres del futur centre de dia de Son Xigala, amb una inversió per part de la Conselleria d’Afers Socials i Esports de 537 mil euros, contempla un total de 30 places que s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència. Està previst que les obres acabin a finals d’any. Després, l’obrirà i gestionarà l’Ajuntament de Palma i la Conselleria hi seguirà vinculat ja que finançarà les places destinades a l’atenció de persones majors en situació de dependència. Forma part del pla d’equipaments per a persones majors en situació de dependència de la Conselleria d’Afers Socials i Esports.
La consellera Fina Santiago ha destacat la singularitat del nou Centre de Serveis Socials Comunitaris Bàsics de Son Xigala pel fet que davall tindrà un centre d’estades diürnes tan necessari per a la població de Palma. “Som una població que està envellint i hem d’aconseguir progressivament que cada barri tingui el seu centre de dia”, ha assenyalat la consellera.