LOGO CAIB
18 maig 2021 Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball

Reactivació econòmica: Les Illes Balears recuperen la connectivitat aèria amb Alemanya a un ritme del 30% setmanal NNota Informativa

Foto de noticia

Reactivació econòmica: Les Illes Balears recuperen la connectivitat aèria amb Alemanya a un ritme del 30% setmanal

La desescalada lenta i prudent executada per les Illes Balears en les últimes setmanes ha portat a l'arxipèlag a ser la segona comunitat autònoma amb millors xifres d'incidència epidemiològica de tot el país, només per darrere de la Comunitat Valenciana.

Una circumstància que no ha passat desapercebuda per a alguns dels principals mercats emissors de turistes cap a les Illes Balears, com Alemanya, que considera a l'arxipèlag com un dels destins més segurs de tot el Mediterrani, tal com va defensar la delegació balear que es va traslladar la setmana passada a Berlín per a mantenir reunions amb el sector turístic germànic.

Amb una incidència epidemiològica a set dies entorn als 20 casos, quan Alemanya exigeix menys de 35, les Illes Balears són un dels pocs destins posicionats per a rebre turisme alemany amb les màximes condicions de seguretat.

Aquesta situació ha provocat que les Illes Balears estiguin recuperant la connectivitat aèria amb Alemanya. El trànsit alemany cap a les illes porta tres setmanes consecutives creixent més d'un 30% cada setmana, la qual cosa demostra que el mercat està valorant positivament la situació que travessa Balears.

En aquesta línia, en l'últim cap de setmana s'ha recuperat ja el 60% dels vols que hi havia en les mateixes dates de 2019, abans de la pandèmia, i només el diumenge passat va haver-hi un 55% més de vols que el mateix dia d'una setmana abans.

“És una dada molt important que demostra que la nostra estratègia funciona”, ha assegurat el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, aquest matí.