LOGO CAIB
31 març 2023 Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica

Els bons comercials del Govern gairebé tripliquen la inversió pública quan se n’ha consumit el 91 % NNota Informativa

Foto de noticia

Els bons comercials del Govern gairebé tripliquen la inversió pública quan se n’ha consumit el 91 %

Tot i que els comerços de les grans ciutats han esgotat gairebé la totalitat dels bons, encara queden uns 3.000 bons disponibles a establiments repartits entre els diferents municipis de les Illes

La campanya Bons Illes Balears que impulsa la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, a través de la Direcció General de Comerç, ha mobilitzat vendes entre el petit i mitjà comerç per valor de 1.217.566 euros, multiplicant per 2,5 la inversió inicial del Govern, que puja a mig milió d’euros per a aquesta primera campanya del 2023.

Aquestes són les dades quan s’han consumit el 91 % dels bons oferts pel Govern, que es van posar en circulació dimarts passat, 21 de març.

En concret, són 822 establiments els que ja han esgotat tots els bons, és a dir, un 85 % del total de 1.010 comerços inscrits en aquesta campanya.

Tot i això, i encara que a les principals ciutats s’han esgotat els bons gairebé íntegrament, encara queden uns 3.000 bons per consumir en establiments de diferents municipis de les illes. Els comerços que encara disposen de bons es poden consultar a www.bonsillesbalears.com.

«Les dades demostren que, una vegada més, la campanya ha estat un èxit», ha dit el director general de Comerç del Govern, Miquel Piñol, que també ha volgut animar la ciutadania a consumir els bons que encara estan disponibles, i que es podran bescanviar fins al proper 15 d’abril.

El Govern de les Illes Balears impulsarà una segona campanya de bons comercials a la tardor, «amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local, de beneficiar els consumidors, i de donar suport al teixit comercial de barri».