23 maig 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:30h

PROJECTE VIRTUALITZACIÓ DE SON FORNÉS

Dia: Dijous, 23 de maig
Hora: 09:30h
Lloc: Hotel rural Es Figueral Nou a Montuïri. (Carretera de Montuïri a Sant Joan, Km. 7)

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, assistirà a la presentació del projecte de virtualització del jaciment talaiòtic de Son Fornés, a Montuïri.

2)09:30h

Miquel dels Sants Oliver 2 Palma

TROBADA DE LA RUIGEU

Dia: dijous 23 de maig
Hora: 9.30 h
Lloc: Edifici Sa Riera (carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma)

La consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, assisteix aquest dijous a la XVII trobada anual de la Xarxa d’Unitats d’Igualtat de Gènere per l’Excel·lència Universitària (RUIGEU), que tindrà a les 9.30 h a l’edifici Sa Riera de la Universitat de les Illes Balears.

3)10:15h

SIMULACRE MULTIEMERGÈNCIES PLATERBAL

Dia: dijous, 23 de maig
Hora: 10.15 h.
Lloc: Punt de Comandament Avançat (a l’esplanada del moll de pescadors), al costat del Parc de la Quarentena (Port d’Alcúdia) Enllaç maps https://www.google.es/maps/dir//39.8383866,3.1398255/@39.8382832,3.1398139,136m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e2?hl=es&entry=ttu

El director general d'Emergències i Interior, Sebastià Sureda, assistirà al simulacre conjunt multiemergències amb l’activació del Pla Territorial de Protecció Civil (PLATERBAL) que tindrà lloc a les 10:30, al Port d’Alcúdia. El simulacre es realitza aprofitant el desplaçament a les Illes Balears de personal i equips del III Batalló de la Unitat Militar d’Emergències i en el marc del seu programa anual d’instrucció. Les autoritats i els mitjans de comunicació seran rebuts en el Punt de Comandament Avançat (PCA), situat a l’esplanada del moll de pescadors, a partir de les 10:15 hores. Es farà una presentació al mateix Punt de Comandament Avançat i després es mostraran alguns dels diversos escenaris possibles que es podrien produir en cas d’una emergència real. Els mitjans de comunicació els podran enregistrar i fotografiar. Una vegada acabada la visita, el director general Sebastià Sureda estarà a disposició dels mitjans de comunicació.

 

4)10:30h

VALORACIÓ DE VISITES ALS CENTRES D'EIVISSA

Dia: dijous 23 de maig, 2024
Hora: 10.30 hores
Lloc: CEIP Cervantes (carrer Marino Riquer s/n, Sant Antoni de Portmany)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, el secretari autonòmic de Desenvolupament Educatiu, Mateu Suñer, i el director territorial d'Educació a Eivissa i Formentera, Juan Álvarez, faran una valoració de les visites als centres educatius de l'illa d'Eivissa. Amb les visites de la jornada, el conseller haurà vist tots els centres públics d'Eivissa i Formentera. Hi haurà atenció a mitjans.

5)11:30h

Convocatòria modificada

Plaça Jaume Ques alcudia

PRESENTACIÓ ITINERANT D'INCIBE

Dia: dijous, 23 de maig

Hora: 11.30 h.
Lloc: Plaça Jaume Ques, Alcúdia

El director general d'Innovació i Transformació Digital del Govern, Sebastián González, visita la presentació itinerant organitzada per l'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) en la localitat d'Alcúdia. A l'acte també assistiran el responsable del Sector Estratègic de Turisme i Oci d'INCIBE, Marco Lozano, i l'batlessa d'Alcúdia, Josefina Linares.

6)11:45h

AVANTPROJECTE LLEI DE POLÍGONS

Dia: dijous, 23
Hora: 11:45h
Lloc: Saló d'Actes de la Conselleria (Plaça Son Castelló, 1)

El conseller Alejandro Sáenz de San Pedro i la directora general d'Indústria i Polígons Industrials, Ingrid de la Fuente donen a conèixer l'avantprojecte de la llei d'Àrees de Promoció Industrial a les principals associacions empresarials i administracions públiques.

A les 11:45 hores s'atendran als mitjans de comunicació.

7)16:45h

SISTEMA ROBÒTICA EROSKI

Dia: dijous, 23 de maig
Hora: 16:45h
Lloc: Centre Logístic Eroski de Son Morro (carrer d'Eroski, 53, Palma)


El conseller Alejandro Saénz de San Pedro, juntament amb el director general d'Empresa, Autònoms i Comerç, José Antonio Caldés, assistirà a la presentació d'AutoStore, un sistema robòtic per a maximitzar l'eficiència en la distribució d'Eroski. El conseller visitarà el centre logístic de Son Morro, on s'aplicarà aquesta tecnologia, i coneixerà el funcionament d'aquest nou sistema.

En l'esdeveniment també participaran la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Maria del Pilar Amate, i el batle de Palma, Jaime Martínez, entre altres autoritats.

8)19:00h

GRADUACIÓ CUINA I RESTAURACIÓ DE LA EHIB

Dia: Dijous, 23 de maig
Hora: 19:00 h
Lloc: Escola d'Hoteleria de les Illes Balears

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, assistirà a l'acte de graduació dels estudis de cuina i restauració de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears. Es graduen 19 alumnes en Especialista en Serveis de Cuina i Restauració, 18 en Especialista en Alta Cuina, 8 en Direcció i Gestió de Restaurants i Bars i 2 en FP Tècnic/a Superior en Gestió d’Allotjament Turístics.