28 maig 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)12:30h

NOVA OFERTA D'FP

Dia: dimarts, 28 de maig

Hora: 12.30 h

Lloc: Sala d'actes de la 3a planta de la Conselleria d'Educació i Universitats (carrer del Ter, 16 Palma)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, i la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, expliquen les novetats sobre l'oferta dels nous cicles de formació professional que s'impartiran a partir del proper curs 24/25.

La roda de premsa es podrà seguir per streaming pel canal de Youtube de la Conselleria d'Educació i Universitats al següent enllaç https://www.youtube.com/@ConselleriadEducacioiUniversit/streams. Podeu remetre les vostres preguntes al telèfon 609.74.83.17 una vegada la roda de premsa hagi començat.

2)13:00h

carrer palau reial, 17

SERVEI RENDA ÀGIL DE L'ATIB

Dia: dimarts, 28 de maig
Hora: 13 h.
Lloc: Entrada de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació, carrer Palau Reial, 17, Palma

El vicepresident, Antoni Costa, informa aquest dijous (13.00 h), a la seu de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació, de l’inici del servei Renda Àgil per a ajudar a fer la declaració de la renda de 2023, servei que la Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) presta de forma complementària a l'Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT), responsable de la gestió de la campanya de la renda.

3)13:00h

NOVA CONVOCATÒRIA

DARRERA HORA INCENDI

Dia: AVUI dimarts, 28 de maig
Hora: 13:00h
Lloc: Punt oficial de la direcció tècnica de l'extinció (https://maps.app.goo.gl/rBzX3eKBhkT7NJ2AA)

El conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Simonet, informa de la darrera hora de l'estat de l'incendi de s'Albufera de Mallorca. El conseller estarà acompanyat de la directora general de Medi Natural, Ana Torres, del gerent de l'IBANAT, Tomeu Llabrés, i del Cap de Servei de Gestió forestal, Joan Santana.

El conseller i la directora general atendràn als mitjans de comunicació.

 

4)16:30h

CONSELL ESCOLAR DE LES ILLES BALEARS

Dia: dimarts, 28 de maig

Hora: 16.30 h

Lloc: Seu de la FELIB (carrer General Riera, 111 Palma)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, compareix davant el Consell Escolar de les Illes Balears per explicar la gestió financera de la Conselleria durant l'any 2023.