Òrgan responsable: | Conselleria de Salut i Consum |
Àrea i secció temàtica | Societat > Salut |
Objectius | Elaborar i mantenir el cens per tal de planificar la gestió del risc dels establiments alimentaris |
Població o col.lectiu objecte d'estudi: | Establiments alimentaris obligats a estar censats |
Tipus d'activitat: | Explotació estadística de registres |
Organismes o unitats estadístiques que participen: | Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició |
Forma de recollida de les dades: | |
Àmbit geogràfic de l'activitat: | Autonòmic |
Nivell màxim de desagregació territorial: | Municipal |
Principals variables: | Sectors alimentaris i fases |
Mitjà de difusió | Pàgina web de la unitat estadística responsable |
Periodicitat de la difusió | Anual |
Períodes disponibles |
Programes anuals |
2023 |
2022 |
2021 |
2020 |
2019 |
2018 |
2017 |
2016 |
2015 |
2014 |
2013 |
2012 |
2011 |
2010 |
Plans estadístics |
2022-2025 |
2018-2021 |
2014-2017 |
2010-2013 |