torna

Detall de la notícia

Imatge 5721883

PITEIB: convocatòria pública de subvencions per al foment d'actuacions de millora de l'eficiència energètica en instal·lacions existents d'enllumenat públic exterior

Els programes d’incentius subvencionables són els següents:

   Programa d’incentius 1: renovació d’instal·lacions d’enllumenat públic exterior.

  Programa d’incentius 2: instal·lació de sistemes de regulació de flux i d’encesa i apagat .

Nota important: Es poden presentar sol·licituds a partir de dia 26-05-2023

Les sol·licituds s'hauran de presentar de forma telemàtica a través de l'enllaç que s'adjunta.

FinançamentL'actuació disposa d'ajuts procedents del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu "NextGenerationEU".

Així mateix, en cas de dubtes sobre la tramitació de subvencions podeu accedir a l’enllaç següent: (finestreta tramitació subvencions)

NOTA IMPORTANT: Les sol·licituds només es poden presentar a través del tràmit telemàtic específic que podreu trobar a l'apartat enllaços que figura en aquesta pàgina. No seran vàlides les sol·licituds que es presentin a través del Registre Electrònic Comú ni a les oficines de registre.

Per a la realització del tràmit telemàtic és necessari disposar d'un certificat amb firma digital. No són vàlids els certificats Cl@ve PIN, ni Cl@ve Permanent. Podeu trobar les instruccions per obtenir el certificat digital a l'apartat documents d'aquesta pàgina.