torna

Detall de la notícia

Ports IB recorda als usuaris l'obligació de renovar els amarratges de 5 ports

Ports de les Illes Balears (Ports IB) ha obert el termini de renovació dels amarratges de base amb autorització temporal dels ports de Pollença, Colònia de Sant Jordi (aigua i esplanada), Valldemossa, s'Oberta i es Barcarès.

La renovació és obligatòria si els actuals titulars volen mantenir l'amarratge i s'ha de presentar la sol·licitud de renovació abans del 31 de desembre.

En el cas de la Colònia de Sant Jordi, l'obligada renovació afecta tant els amarratges amb barca a l'aigua com l'autorització per a l'estacionament en sec de l'embarcació a l'esplanada del port.

Les sol·licituds estan disponibles en les oficines centrals de Ports de les Illes Balears (c/ deVicente Tofiño, 36, Coll d'en Rabassa, 07007, Palma), en les oficines portuàries i a la pàgina web (www.portsib.es). Les peticions es podran formalitzar a la mateixa oficina de Ports IB o davant d’altre registre oficial.

Actualment només hi ha l’ordre del 50 % de les peticions fetes, per aquest motiu Ports de les Illes Balears vol recordar que si no se sol·licita la renovació o no es presenta la petició en el termini establert, es perdrà el lloc d'amarratge assignat.