torna

Detall de la notícia

Imatge 5434239

Jornada Aprenentatge Servei a la Badia de Portmany Curs 2022-2023

El passat 14 de novembre es va celebrar la Jornada Aprenentatge Servei a la Badia de Portmany com inici formatiu per als centres que participen en aquest programa del Servei de Normalització Lingüística i Formació dut a terme en col·laboració amb el Club Nàutic de Sant Antoni de Portmany i assessorat pel CEP d'Eivissa.

Participaren en aquesta jornada formativa l'IES Quartó de Portmany, l'IES Isidor Macabich i l'IES Sa Serra que formen part del programa en aquest curs 2022-2023. Des del Nàutic es varen presentar tot un catàleg d'activitats per poder gaudir amb els alumnes i que donen context a la situació actual en que es troba la Badia de Portmany, sobre la que es realitzarà el Servei fruit dels projectes d'aprenentatge que cada un dels centres generarà.

Per tal de clarificar el que suposa engegar un projecte aprenentatge servei es va oferir la ponència d'un expert en aquesta metodologia que va posar les bases metodològiques i va oferir una proposta de treball per establir els inicis dels projectes a cada un dels centres.