torna

Detall de la notícia

CURS "IGUALTAT I VIOLÈNCIA MASCLISTA" 3ª EDICIÓ

La formació en línia "Igualtat i violència masclista" té una durada de 15 hores.

AQUI S’ADREÇA EL CURS:

Aquesta formació bàsica de l’Institut Balear de la Dona s’adreça a professionals que treballen i interactuen dins de la xarxa de serveis d’atenció a dones víctimes de violències masclistes que volen fer aquesta formació inicial i bàsica, professionals que no han superat el test de coneixements per la realització del curs de formació “Atenció professional a les víctimes de violència masclista”, i persones que es volen formar en la matèria tant si treballen o no dins l’àmbit de la igualtat i violència masclista. 

DATES: 

Formació online del 14 de novembre al 04 de desembre del 2022  

El curs s’inicia el 14 de novembre i finalitza el 04 de desembre. S’inicia accedint a la plataforma per tal de confirmar la participació al curs i familiaritzar-se amb el seu funcionament i on es podrà visualitzar i complimentar el qüestionari del Mòdul 0. Cal confirmar l’assistència al curs entrant a la plataforma dia 14 i 15 de novembre. Les persones que dia 15 a les 14.00h no hagin entrat a la plataforma seran donades de baixa del curs i altres persones que hagin quedat en llista d’espera ocuparan les places lliures. 

CONTINGUTS 

• Mòdul 0: Introducció a l’acció formativa. Primer contacte amb la plataforma digital i la metodologia del curs.

• Mòdul 1. Conceptes bàsics relacionats amb l’igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

• Mòdul 2: La participació social, política, la representació social i econòmica entre dones i homes I.

• Mòdul 3: : La participació social, política, la representació social i econòmica entre dones i homes II.

• Mòdul 4: Violència masclista. 

PREINSCRIPCIONS:

Des del dia 07 de novembre, a les 08.00h, al 10 novembre, a les 23.59h, a través del formulari que trobareu  a l’enllaç https://cutt.ly/cNlGyG9 

Ordre de preferència en l'admissió al curs:

1. Professionals que no han superat el test de coneixement per la realització del curs de formació “Atenció professional a les víctimes de violència masclista”.

2. Ordre d'inscripció.