torna

Detall de la notícia

Imatge 5273314

Reunió de la comissió de seguiment del conveni de col·laboració que mantenen l'empresa Holiday Center SA i la Conselleria d'Educació i Formació Professional

El director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, es va reunir el passat dimarts, 21 de juny, amb representants de l’empresa Holiday Center SA per fer una valoració i un seguiment del funcionament del conveni de col·laboració que tenen signat l’empresa esmentada i la Conselleria d’Educació i Formació Professional. Aquest conveni possibilita que l’IES Santanyí pugui fer ús de determinats espais de l’hotel Robinson Cala Serena, propietat de l’empresa Holiday Center SA, perquè els alumnes hi puguin desenvolupar les pràctiques formatives del cicle formatiu de formació professional bàsica de Cuina i restauració de la família professional d’Hoteleria i turisme que s’imparteix al centre educatiu esmentat. 

En paraules d’Antoni Baos, “comptar amb un conveni d’aquest tipus permet que els alumnes gaudeixin d’una experiència formativa enriquidora, tant professionalment com personalment, dins el sector de l’hoteleria i la restauració. Tot plegat contribueix a formar dins aquest sector professionals qualificats i que llavors puguin accedir a un lloc de feina. És per això que des de la Conselleria d’Educació i Formació Professional no podem fer més que agrair la col·laboració i la implicació de l’empresa Holiday Center SA en el projecte educatiu de l’IES Santanyí i de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors”. 

A la reunió, que va tenir lloc a les instal·lacions de l’hotel Robinson Cala Serena, hi varen assistir per part de l’empresa Holiday Center  SA Holger Reinshagen, director regional de Robinson Espanya, Portugal i Cap Verd, i Pedro Crucera, responsable de formació de l’hotel. En canvi, per part de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, hi foren presents Antoni Baos, director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors; Pilar Roca, cap del Servei d’Oferta Formativa i Infraestructures; Alba M. Talens, assessora tècnica docent adscrita al Servei d’Oferta Formativa i Infraestructures de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors; Xesca López, cap d’estudis d’FP de l’IES Santanyí, i Llorenç Mayol, docent del cicle formatiu de formació professional bàsica de Cuina i restauració de l’IES Santanyí.

Després de la reunió va tenir lloc sota l’organització dels responsables de l’empresa un acte de reconeixement als professors i als formadors que, d’ençà del 2004, havien utilitzat les instal·lacions de l’hotel Robinson Cala Serena per oferir activitats formatives adreçades als alumnes de formació professional del sector de l’hoteleria i la restauració. La trobada va finalitzar amb un dinar de companyonia oferit per gentilesa dels responsables de l’empresa Holiday Center SA.