torna

Detall de la notícia

Imatge 5184751

SFM finalitza els treballs de rehabilitació de l'estació des Caülls

Serveis Ferroviaris de Mallorca ha conclòs els treballs de rehabilitació que estava duent a terme en l'estació des Caülls. Aquesta actuació engloba accions per facilitar i mantenir en correcte estat aquesta estació; al mateix temps, s'han rehabilitat elements que es trobaven deteriorats pels efectes d'actes vandàlics.

Els treballs que s'han dut a terme en es Caülls han consistit en la rehabilitació integral de tota l'estructura de les cobertes que protegeixen les andanes així com de la resta de les estructures metàl·liques exteriors, la instal·lació d'un reixat de fusteria metàl·lica per a l'accés de vehicles i maquinària, la col·locació de nous panys en tota l'estació adaptades al sistema actual d’SFM i també la instal·lació d'un nou cartell indicatiu de l'estació. Així mateix, s'ha aplicat pintura especial antiòxid sobre totes les estructures metàl·liques rehabilitades.

Aquests treballs s'emmarquen dins un contracte genèric que inclou actuacions a diferents estacions com és el cas de la rehabilitació integral de les escales metàl·liques de comunicació exterior de les andanes en l'estació de Son Fuster que possibiliten l'accés a l'estació des del carrer del Ter, o l'arranjament de les baranes de protecció del pas del ferrocarril sobre la carretera Ma-13 a Inca.

Aquestes actuacions , que han conclòs abans del previst, tenien un pressupost global de 71.246,39 euros (amb l’IVA exclòs).