torna

Detall de la notícia

Imatge 5147589

Carnet Jove es suma al Canet Rock Mallorca i oferirà 3 euros de descompte als seus titulars

Tots els grups i artistes participants al festival que es celebrarà a Alcúdia són de territoris de parla catalana

Tot el festival és un punt lila que aplica mesures actives per a la prevenció de l’assetjament sexual

Els titulars del Carnet Jove de les Illes Balears tendran un 7’5% de descompte sobre el preu final de les entrades al festival Canet Rock Mallorca, el que suposa una rebaixa de 3 euros sobre el preu oficial. Cal tenir en compte que el públic majoritari d’aquest festival té entre 18 i 30 anys, que coincideix amb una franja important dels usuaris del Carnet Jove (dels 12 als 30 anys) que gestiona l’Institut Balear de la Joventut, dependent de la Conselleria d’Afers Socials i Esports.

 

És la primera vegada que aquest festival de gran format se fa a les Illes Balears i es preveu que pugui arribar a reunir a 12.000 joves. Es farà el proper dia 23 de juliol a Sa Tanca de Can Domènech, a Alcúdia, i en ell hi actuaran Oques Grasses, Zoo, La Pegatina, Xanguito, Pèl de Gall, O-Erra, Els Catarres, Stay Homas, Buhos, Suu, Anegats i Mdmar.

Punt lila

Aquest festival és un punt lila que aplica mesures actives per a la prevenció de l’assetjament sexual. Tots els treballadors i treballadores del festival (restauració, equip tècnic, seguretat...) reben una formació per saber aplicar el protocol marcat cada vegada que detecten possibles assetjaments o comportaments inapropiats. La formació dels treballadors també inclou l’aplicació d’un protocol per actuar quan es detecta que algun dels assistents al festival no està fent un consum responsable de begudes alcohòliques.

 Aposta pel català

El festival també és una aposta per la llengua catalana i és que tots els artistes i grups que hi participen són de territoris de parla catalana. En aquest cas la meitat del cartell són grups de les Illes Balears i l’altre meitat són de Catalunya i el País Valencià.

 

Cal recordar que el festival CanetRock fa més de 10 anys que es celebra a Catalunya però aquesta és la primera vegada que farà una edició a les Illes Balears.