torna

Detall de la notícia

Imatge 5202773

Programes de formació i innovació educativa i programes educatius per al curs 2022-2023

Clicau damunt per accedir al Genially explicatiu de la convocatòria.

S’ha publicat la Resolució de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa de dia 20 d’abril de 2022 per la qual s'aproven les bases de la convocatòria unificada de programes de formació i innovació educativa i de programes educatius per al curs 2022-2023 (BOIB núm. 57, de 30 d’abril), adreçada als centres docents sostinguts amb fons públics que imparteixen ensenyaments no universitaris de les Illes Balears.

Bases de la convocatòria unificada de programes de formació i innovació educativa

L’objectiu és harmonitzar tota l'oferta de programes de formació i innovació educativa dirigits als centres educatius, així com unificar calendaris i aconseguir la simplificació documental per garantir la qualitat de la proposta metodològica, la transferència i la coherència amb el projecte educatiu de centre.

L'oferta de la convocatòria s'ha organitzat en 21 programes que permeten millorar la transparència i l'equitat de l'oferta, garantint que tots els centres educatius accedeixen a la mateixa informació, i procurant que es reparteixin els recursos de forma objectiva.

La major part d'aquests programes inclouen una fase de formació presencial o a distància, una fase d'aplicació a la pràctica docent i una memòria reflexiva sobre la transferència feta en el centre. A més, es vinculen a les línies estratègiques del Pla Quadriennal de Formació del Professorat 2020-2024 i als Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS 2030).

El Servei de Normalització Lingüística i Formació oferta els següents programes de formació i innovació educativa:

  • Estades pedagògiques entre centres educatius
  • RobotIB 
  • Iemprèn Jove. En col·laboració amb l'Institut d'Innovació Empresarial (IDI).
  • Aprenentatge Servei (APS) a la Serra de Tramuntana. En col·laboració amb el Consorci Serra de Tramuntana del Consell de Mallorca.
  • Aprenetatge Servei (APS) Badia de Portmany.
  • Acompanyament constructiu al pràcticum. En col·laboració amb la UIB.

 

 

El Servei de Normalització Lingüística i Formació oferta els següents programes educatius:   

  • Tallers de llengua catalana per a joves nouvinguts
  • Parlem català, intercanvis entre centres educatius dels territoris de parla catalana
  • Dinamitzadors lingüístics en llengua catalana

 

 

Llistes definitives

Dia 27 de juny de 2022 es fan públiques les llistes DEFINITIVES dels programes de formació i innovació educativa i de programes educatius per al curs 2022-2023.

Documents