torna

Detall de la notícia

Imatge 5059947

EducaRecursos IB

Des del Servei d'Innovació Educativa posam a disposició de tots els centres educatius sostinguts amb fons públics un web on estan recollits tots el materials i recursos disponibles, tant en préstec com de franc, per donar suport al professorat de totes les etapes.

Aquí trobareu tots els recursos i materials, que oferim, així com enllaços directes a les nostres plataformes Eduteca IB, EducaEscacs IB i al web de Biblioteques Escolars IB.

A la secció de Capses sàvies podeu trobar actualment les temàtiques següents: Ciències, El Món, Experiments, Matemàtiques, Coeducació (de Convivèxit), Escacs, Anglès, Acollida Lingüística (del SNLF), Dol i Música. De cada tema hi ha una capsa amb recursos físics, en préstec, i un symbaloo amb recursos digitals.

També disposau, en préstec, d'altres materials com les maletes literàries, lots de llibres, Kits Caixa de valors, maletes d’atenció a la diversitat preparades per ASPACE, carpetes amb propostes didàctiques de llengua catalana, jocs didàctics, instruments musicals i capses de propostes didàctiques AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres) en anglès. 

A més, us oferim gratuïtament llibres, manuals, recursos per a l’aula, revistes, pòsters, exemplificacions, rondalles, guies didàctiques de lectura i quaderns d’autors i autores.

Tots els materials es poden sol·licitar emplenant els formularis que trobareu al web i estan disponibles a totes les Illes Balears.