torna

Detall de la notícia

Imatge 4910432

Concurs de manualitats i microrelats contra el Canvi Climàtic-CSIC

Amb motiu de la celebració del 24 d’octubre, Dia Internacional contra el Canvi Climàtic, la Representació del Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC) a les Illes Balears realitzarà uns concursos de collages amb materials reciclats i de microrelats relacionats amb el canvi climàtic. Amb aquests concursos es vol veure què entenen els menors pel canvi climàtic i quins plantejaments proposen per mitigar-lo.

Hi poden participar tant els centres educatius com les famílies de manera particular. L’objectiu és que el nin o la nina que vulgui participar pugui fer un collage o un microrelat relacionat amb el canvi climàtic i les accions que farien per mitigar-lo. S’enviarà als centres educatius interessats material informatiu per poder desenvolupar l’activitat.

Les persones guanyadores rebran com a premi una visita a l’IMEDEA, que gaudiran el mes de novembre.

La visita inclourà petites xerrades, activitats i tallers que es faran amb el menor guanyador acompanyat pels seus familiars, així com el lliurament del diploma.

DATES IMPORTANTS

  • Inscripció als dos concursos: de l’11 al 25 d’octubre (ambdós inclosos).
  • Selecció de guanyadors i guanyadores: setmana del 25 d’octubre.
  • Publicació de les persones guanyadores: dimarts 2 de novembre.


BASES DEL CONCURS ‘COLLAGE RECICLAT CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC’

Podran participar en aquest certamen les persones que tenguin edats compreses entre 6 i 12 anys.

Cada participant podrà presentar un sol collage partint d’aquesta frase: “Una conseqüència del Canvi Climàtic és…”. Els treballs hauran de ser originals i inèdits i no haver estat presentats a cap altre certamen.

BASES DEL CONCURS ‘MICRORELATS CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC’

Podran participar en aquest certamen les persones que tinguin edats compreses entre 13 i 17 anys.

Cada participant podrà presentar un sol microrelat partint d’aquesta premissa: “Com lluitem contra el canvi climàtic?”. Els treballs hauran de ser originals i inèdits i no haver estat presentats a cap altre certamen.

Enllaços